Testi sértés

2022.04.11. 20:00

Kegyetlenül bántalmazta édesanyját és pokollá tette az utca lakóinak életét a férfi

Az ittas férfi többször is kegyetlenül megverte édesanyját, ráadásul az utcájukban élőket is folyton rettegésben tartotta. Ügyében a szerdai tárgyaláson ítélet születhet.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, április 13-án tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki rendszeresen bántalmazta édesanyját, ráadásul a környék lakóit is folyamatos rettegésben tartotta cselekedeteivel. A szerdai tárgyaláson ítélet várható az ügyben.

Ittasan dühöng az utcán

A vádirat szerint a férfi évek óta alkoholizáló életmódot folytat, munkahelye nincs, édesanyjával él egy háztartásban. A vádlott ittas állapotban rendszeresen zavarja az utcában lakók nyugalmát, az utcán trágár szavakat kiabál, ordítva hallgatja a zenét, benéz az udvarokba, éjszakai órákban rángatja, rugdossa a saját kapujukat.

Kegyetlenül bánt édesanyjával

Ittas állapotban 2021. február 14-én és 16-án bántalmazta idős édesanyját oly módon, hogy őt több alkalommal arcon ütötte, miközben ordított vele. A nő mindkét alkalommal a kanapéról lecsúszott, ahonnan egészségi állapota miatt nem tudott felkelni. Fia az egyik alkalommal hideg vízzel is leöntötte a padlón fekvő édesanyját. 

Megöléssel fenyegetőzött

Szintén február 16-án az úton a biciklijét dobálta, trágár kifejezéseket használt. A sértett férfi az agresszor ordítozására kiment az utcára, hogy lenyugtassa, ahol a bekattant férfi megfenyegette őt, hogy megveri, kinyírja, megöli. A megfenyegetett utcabeli ezt követően beült autójába, amikor a támadó a kocsi visszapillantó tükrébe beleütött és a bal oldali ajtóba belerúgott, amelynek következtében az behorpadt. A kocsi tulaja ezek után bement az ingatlanába, amelynek kapujába a begőzölt férfi ököllel beleütött, így az betört. Cselekményével 100 ezer forintnyi kárt okozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában