ez volt 2019

2019.12.28. 20:18

A tatai szalagavatós lánykérésnél csak a komáromi szabadstrand volt népszerűbb

2019-es visszatekintőnkben ezúttal azt mutatjuk meg, hogy milyen közéleti témák érdekelték leginkább olvasóinkat.

Kemma.hu

Összeállításunkban a számok beszélnek arról, hogy 2019-ben mik voltak a legolvasottabb témák a Kemma.hu-n. A 10-es lista alapján kijelenthető: olvasóink együtt éreznek azzal, aki bajban van, érdeklik őket az újdonságok, a különlegességek, no meg a romantika is.

 • Júliusban rajtol az új komáromi szabadstrand a koppánymonostori városrészen. Hogy mennyire hiánypótló volt, jól mutatja, hogy ez volt a legolvasottabb közéleti cikkünk: 30 ezer 457-en voltak kíváncsiak, milyen is lett a létesítmény.
 • Minden eddiginél meghatóbb és emlékezetesebb volt a TSZC Bláthy Ottó szakgimnázium szalagavatója 2019-ben: Dávid itt kérte meg szerelme, Vanessza kezét, boldogságukban pedig 22 ezer 501 olvasónk is osztozott.
 • Az önkormáyzati választás a képzeletbeli dobogó harmadik fokára fért fel. Nap közbeni, folyamatosan frissülő tudósításunkat 22 ezer 496-an követték.
 • Olvasónk, Varga Péter augusztusban kerékpározás közben Naszály és Dunaalmás között találkozott a sovány, valószínűleg még kölyök kenguruval, akiről videót is készített. 21 ezer 321 olvasónk csodálkozott rá a felvételre, vagy szállt be a nagy kérdés megválaszolásába: kenguru vagy nem kenguru ugrált át a bringás előtt. És szerintetek?
 • Áprilisban füstbe borították a tatai várat a Trónok harca-vetélytárs Witcher forgatásán, a látványra pedig 17 ezer 256 olvasónk volt kíváncsi. És messze nem csak hazánkból, ugyanis Németországban, Lengyelországban, sőt, Amerikában is hivatkoztak cikkünkre.
 • Megindította az embereket az ácsi, Crohn-beteg édesanya, Molnárné Taubitz Laura története is, hiszen ő és családja is azért küzd, hogy megerősödjön, felgyógyuljon a fiatalasszony és nevelhesse pici lányát. Számos gyűjtést szerveztek már számára, Németországba is kijutott egy kezeléssorozatra. A kálváriáját bemutató írásunkat 16 ezer 125-en olvasták el.
 • L. L. Junior tragikus balesetben elhunyt kisfia, Dávidka lelki üdvéért szerveztek virrasztást szeptemberben a temetés előestéjén Tatabányán Domonkos Sándor Gábor és Balogh Cola Gábor szervezésében. A részvétben osztozókhoz, ha csak virtuálisan is, 13 ezer 321 ember csatlakozott cikkünk nyomán.
 • A nyolcadik helyre szintén az őszi választással foglalkozó cikkünk került. Az eredményekről beszámoló írásunkat 12 ezer 63-an olvasták el, hogy megtudják, ki vezeti tovább településüket.
 • A Dining Guide gasztronómiai magazin idén is összeállította az ország legjobb vendéglátóhelyinek listáját. Amire igazán büszkék lehetünk: az Öreg-tó partján levő Platán idén is dobogós helyre került. Az erről szóló hírt 11 ezer 485-en olvasták el.
 • 2019-ben is is tízezrek látogattak el a Víz, Zene, Virág Fesztiválra, amely új negyedszázadot indított a nyáron. Óriási képválogatással megspékelt cikkünket 11 ezer 185-en nézték meg.
 • Ezek is érdekelhetik