Halálos baleset

2023.06.23. 07:05

Helyszíni fotókon az M1-esen Ácsnál történt tragikus motorbaleset

Záporoznak a motorbalesetek szerda óta az M1-es autópálya megyei szakaszán. Szerdán egy 62 éves férfi vesztette életét Ács térségében.

Kemma.hu

Szerdán két motorbaleset is történt az M1-es autópályán. Mindkettő szinte ugyanott, csupán 1 kilométernyi különbséggel. Az esetekről a katasztrófavédők és a rendőrök is közöltek helyszíni fotókat.

A katasztrófavédelem arról adott tájékoztatást, hogy szerda délután, a pálya főváros felé tartó oldalán, Ács térségében egy nagy teljesítményű motor egy kamion alá csúszott, valamint két másik kétkerekű is balesetet szenvedett. A karambolban egy kisteherautó is érintett volt. Nem sokkal később újabb motoros balesethez riasztották a tűzoltókat.

Ahogy arról már beszámoltunk, Ács térségében egy 62 éves motoros vesztette életét, aki egy személyautóval ütközött. Feltehetően későn észlelte az előtte a belső sávban forgalmi okok miatt lassító személygépkocsit, és a hátuljának nekiütközött. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

Alig telt el egy nap, csütörtökön a pálya ácsi-komáromi szakaszán újabb motorbaleset történt. Két motoros ütközött össze a pálya Budapest felé tartó oldalán.

A megnövekedett motorforgalomra még vasárnapig számítani kell az utakon, ugyanis Budapesten rendezik a „Harley-Davidson” 120 éves jubileumi fesztivált. Ahogy arról beszámoltunk, a fesztivál részeként a következő napokban az ország több vidékére is szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat, többek között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, a Mátrába, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba is. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő utak közül, kiemelten érintett lehet a M0-s autóút, az M2-es autóút, az M1-M7-es autópálya, M5-ös, M6-os autópálya ki és bevezető szakaszai, valamint a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főutak, illetve a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában