Nagy abaj

2023.06.22. 19:18

Újabb motorbaleset az M1-esen: ketten ütköztek, megbénult a sztráda

Egy nap sem telt el, és máris újabb motoros baleset történt az M1-esen. Lényegében ugyanazon a szakaszon, Ács közelében, ahol szerdán.

Kemma.hu

Az M1-es autópálya ácsi-komáromi szakasza

Forrás: Beküldött

A szerdai halálos motorbaleset után csütörtökön újabb baleset történt az M1-es autópálya ácsi-komáromi szakaszán. Az Útinform tájékoztatása szerint összeütközött két motoros a sztráda Budapest felé tartó oldalán. A 87-es kilométerszelvénynél csak egy sáv járható, és több mint 10 kilométeres torlódás alakult ki 19 óráig. 

A térségben egyébként, a komáromi és a bábolnai csomópontok között felújítják a burkolatot, és a 85-ös és a 94-es kilométerek között a terelés miatt a Budapest felé haladókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik már eleve, míg Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv használható.

Olvasónk a Nagyigmánd és Ács közötti hídról készített felvételeket, amelyek jól mutatják, mekkora torlódás alakult ki az M1-esen.

Jól látható, hogy mekkora torlódás alakult ki az M1-esen
Jól látható, hogy mekkora torlódás alakult ki az M1-esen
Forrás: Beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában