Részletek

2023.06.22. 11:46

Kiderült, ki hunyt el az M1-esen a szerdai motorbalesetben

A tegnapi halálos balesetben egy 62 éves motoros vesztette életét az M1-esen.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, június 21-én, szerdán délután.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 62 éves férfi motorkerékpárral közlekedett a főváros irányába, amikor feltehetően későn észlelte az előtte a belső sávban forgalmi okok miatt lassító személygépkocsit, és a hátuljának nekiütközött. A balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetője nem sérült meg.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az autópályákon, gyorsforgalmi utakon mindig fokozott óvatossággal közlekedjenek! Tartsanak megfelelő követési távolságot, hogy amennyiben szükséges, időben meg tudjanak állni, ha lassul a többi jármű haladása. Mivel az autópályán akár 130 kilométer/órával is lehet hajtani, a balesetek során bekövetkezett sérülés is súlyosabb lehet, mint alacsonyabb sebességnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában