Celebmustra

2023.12.17. 19:55

Esztergályos Patrik a szerelemtől, Reviczky Gábor a büszkeségtől boldog

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Karácsonyi hangulatban

Varga Feri és kedves Ballásy Betty Dunaújváros mellett Tatabányára is ehozták dalaikkal az igazi ünnepi hangulatot.

Hatalmas elismerés

A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat Budapesten. Az 1975 óta adományozott Karinthy-gyűrűt az idén Reviczky Gábor vehette át.

Széhenyi ükunokája az ország egyik legjobbja

Széchenyi Lili, a legnagyobb magyar ükunokája hatalmasat énekelt a Sztárban sztár leszek! döntőjében. A zsűri és a vendégelőadó is áradozott alázatos munkájáról, hihetetlen előadói képességeiről. Megyénk szülötte végül a második helyen végzett a tehetségkutatóban.

Sztármai a legnagyobb pofonosztó

A tatabányai Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi lett a 2023-as Sztárbox bajnoka női könnyűsúlyban. Nemzetközi sztárbox mérkőzésen folytathatja.

Öröm és havazás

Átjárta a Jászai Mari színházat az Operett és Musical Mánia! című zenés gálának köszönhetően. Az előadásra Szinetár Dóráék a zord időjárás és minden más nehézség ellenére is nagy lendülettel és hatalmas mosollyal érkeztek Tatabányára.

Tündéri tekintet

Az egykori ifjúsági olimpiai bajnok előszeretettel mutat fotókat törpe pudlijáról, ehhez a legutóbbi képhez pedig valóban nem kell kommentár. Kész. Elolvadtunk. Ugye ti is?

Útban az álmok felé

Az oroszlányi ex-exatlonista, a bombázó Kocsis Alexandra mindig kedveskedik a követőinek egy-egy képpel közösségi felületein, járjon éppen bárhol a világon. Legutóbb például az Instagram-oldalán tett közzé egy csodaszép selfie-t, amelyen valóssággal ragyog a boldogságtól. 

Lili első lépéseitől egészen az ezüstig

Hatalmas tehetségével lenyűgözte a nézőket. A döntőig menetelt, többször volt napi győztes is a gyermelyi tehetség, Széchenyi Lili.

Lángoló szerelem

Kirándulni volt menyasszonyával a tatai Esztergályos Patrik, amit meg is örökítettek egy képen.

Kaliforniai bringázás

Kocsis Alexandra az álmait éli, most a napsütötte Kaliforniából posztolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában