Celebütések

2023.12.11. 13:04

Berki Mazsi nyerte a Sztárboxot, nemzetközi ringben folytathatja a könnyűsúlyú özvegy

A tatabányai Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi lett a 2023-as Sztárbox bajnoka női könnyűsúlyban. Nemzetközi sztárbox mérkőzésen folytathatja.

Kemma.hu

Női könnyűsúlyban a színésznő Dobos Evelin és a tatabányai Berki Krisztián özvegye, az influenszer Berki Mazsi lépett ringbe a 2023-as Sztárbox döntőjében. Mazsi esélyeit növelte, hogy Dobos Evelin a napokban vírusfertőzés miatt gyengélkedett. Kórházba került és szombaton még kérdéses volt, hogy tudja-e vállalni a mérkőzést, de vasárnapra sikerült legyőznie a betegséget.

Az első menetben Berki Mazsi szabályosan lerohanta Dobost, aki egész ügyesen próbálta kivédeni a pofonokat, miközben azért neki is sikerült néhány ütést bevinnie. Berki később sem vett vissza a támadásokból, egyszer szabálytalankodott, de ő irányította a meccset.

Végigment mind a négy menet, bár Dobosra egyszer rászámolt a bíró, de ez nem zökkentette ki. Egyhangú pontozással Berki Mazsi nyerte a meccset, így női könnyűsúlyban így ő lett a 2023-as Sztárbox bajnoka.

Baromi nehéz volt. Le a kalappal, Evelin egy állat volt! Nagyon ügyesen mozgott a ringben, mind a ketten stílust váltottunk. Nekem az volt az egyetlen célom ma este, hogy valami olyasmit mutassunk, amit egyik női meccsen se láthattak. És én büszke vagyok magunkra. Azt gondolom, hogy helytálltunk ebben a ringben. És minden egyes női társamnak szívből gratulálok

– nyilatkozta Berki Mazsi a döntő után.

De nem csak ezt a meccset nyerte meg, hanem egy belépőt is szerzett ezzel a győzelemmel egy nemzetközi sztárbox mérkőzésre. A felkészülését pedig 15 millió forinttal támogatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!