Celeb

2023.12.05. 13:32

Csúnya kommentháború tört ki Berki Mazsi új külseje miatt

A sztár új frizurával jelentkezett a közösségi médiában, azonban nem mindenkinek nyerte el tetszését.

Kemma.hu

A tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi egy megosztó posztot tett közzé Instagramján, amelyben új frizuráját mutatta meg. Mint ahogyan a BorsOnline is írta, a haja nem rövidebb lett, hanem sokkal hosszabb.

Éppen úton vagyok egy forgatásra és arra gondoltam, megmutatom Nektek az új Mazsit. Hatalmas változásokon mentem és megyek keresztül a mai napig keresve a végső állomást, amihez úgy érzem, már nagyon közel vagyok minden szempontból

– tette Mazsi a posztban hozzá, és kiemelte, hogy nemcsak a sminkjét, de a haját is megcsinálták, gyönyörű póthajat kapott. Ez azonban sokaknak nem tetszett, rengeteg kritikát kapott a sztármami.

Szerintem nem szép... a rövid sokkal természetesebb és jobb

– jegyezte meg Mazsi egyik rajongója.

Ne erőltesd szerintem! Nagyon látszik, hogy mű és nem is áll jól

– értett egyet vele egy másik.

Kedves Mazsi… nekem nagyon szimpatikus vagy és figyelemmel kísérem a történéseket veled… a legnagyobb jó indulattal mondom, hogy ez nagyon mű!!!!! Te egy nagyon szép nő vagy és semmi szükséged egy ilyen gagyi hajra!

– írta egy harmadik hozzászóló.

A Mazsiról készült képeket ide kattintva, vagy az Instagram-oldalán tudjátok megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában