Hatalmasat énekelt

2023.12.11. 13:56

Így lett második a Sztárban sztár leszek! döntőjében Gyermely büszkesége, Széchenyi Lili

Széchenyi Lili, a legnagyobb magyar ükunokája hatalmasat énekelt a Sztárban sztár leszek! döntőjében. A zsűri és a vendégelőadó is áradozott alázatos munkájáról, hihetetlen előadói képességeiről. Megyénk szülötte végül a második helyen végzett a tehetségkutatóban.

Kemma.hu

Lili lett a Sztárban Sztár leszek! második helyezettje

Forrás: TV2

Széchenyi Lili, Széchenyi István ükunokája a Sztárban sztár leszek! döntőjében első körben Demi Lovato: Stone Cold című nagyívű dalával lépett színpadra. Lenyűgözte a zsűrit és a stúdióban lévő nézőket is.

A gyermelyi tehetség később Caramellel szerepelt, s a Csillagom dal kapcsán Palya Bea bőrébe bújt. Az átváltozás tökéletes volt. Olyannyira, hogy Tóth Gabi elérzékenyült, majd könnyes szemmel mondta el véleményét, s a tatai Pápai Joci is ezúttal komoly arccal, megilletődve dicsérte a tehetséges gyermelyi lányt.  

Többször mutatták fantomképeken a szavazatok arányát. S a gyermelyi lány hatalmas szurkolótábora is készenlétben volt: a vármegyei község szinte minden lakója egy emberként drukkolt – és persze szavazott. Végül Szologjan Edgar végzett a negyedik helyen, Nagy Alexa lett a harmadik, és Széchenyi Lili a második helyen végzett, s a tehetségkutatót Karapancsev Kristóf nyerte meg. 

A Liliért drukkoló gyermelyiek a közösségi oldalon egymás után gratuláltak a rendkívüli tehetségnek. 

Számunkra Te vagy a győztes! Előtted a jövő! Csodálatos voltál!

– írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!