Szárban sztár leszek!

2023.10.07. 14:57

A megérzéseire hagyatkozik a gyermelyi Széchenyi Lili

Széchenyi Lili, a Sztárban sztár leszek! gyermelyi tehetsége várja a hétvégi műsort. Teljesen új arcát mutatja majd – ígéri.

Kemma.hu

Széchenyi Lili már készül a műsorra

Forrás: TV2

– Szeretnék minél magabiztosabban mozogni a színpadon – mondta a gyermelyi tehetség Széchenyi Lili. – A műsor kiválóan alkalmas arra, hogy még jobban megismerjem magam, s ezáltal erőteljesebbé válhasson a színpadi jelenlétem. Már most sok tapasztalatot szereztem.

Azt is elmondta, hogy azért választotta a tatai Pápai Jocit, mert ő tudta szavaival a legjobban meggyőzni, s ezután úgy érezte, vele szeretne dolgozni. 

– Hétköznapokon is nagyon fontosak a megérzések – tette hozzá. – Hiszek abban, hogy a sors által küldött jeleket észre kell venni, s így megkönnyíthetjük az életünket.

– Ha megnyerem a műsort, megváltozik az életem. Ugyanakkor azt gondolom, hogy már a részvétel is fontos. Ha nem jutok el a végéig, akkor sem leszek csalódott, a legfontosabb, hogy minél többet hozzak ki magamból. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában