Sztárban sztár leszek!

2023.12.15. 19:23

Ilyen volt Széchenyi Lili útja a kezdetektől egészen a Sztárban sztár leszek! második helyéig

Hatalmas tehetségével lenyűgözte a nézőket. A döntőig menetelt, többször volt napi győztes is a gyermelyi tehetség, Széchenyi Lili.

Kemma.hu

Az válogatón a legnagyobb magyar ükunokájaként emlegették. Az egyébként visszafogott 19 éves lány nem is megjelenésével, hanem a nevével akasztotta meg a zsűrit. Mint arról akkor mi is beszámoltunk, a legnagyobb magyar, Széchenyi István egyenes ágú leszármazottja egy igen nehéz számmal érkezett a Sztárban Sztár leszek! színpadára: LP - Lost On You című dalát énekelte, amelyet teljes átéléssal, tökéletesen sikerült előadnia. 

Néhány adás elteltével azonban a Sztárban sztár leszek! színpadán nyújtott alakításaiért már mindenki azt a tehetséget látta benne, amely révén a képernyők elé láncolta a nézőket. S Lili ezt szerette volna elérni. Az volt a vágya, hogy ha meghallják a nevét, ne az üknagypapa leszármazottját lássák benne, hanem a tehetségét, őt, magát. 

Az ítészek közül Majka és Köllő Babett is táncra perdült a lány produkciója alatt. Széchenyi Lili ezúttal a We Foud Love dinamikus dalával szántotta fel a színpadot. Lili kegyeiért már a válogatón harcoltak a mentorok, végül a lány a megyei sztárt, Pápai Jocit választotta.

Világsztárok bőrébe bújt. Rihannaként hallhattuk, utánozta Adele-t, kiváló teljesítményt nyújtott Kovács Katiként, megjelent a színpadon Szandiként, J Balvinként rappelt. Le sem tudták venni róla a szemüket a mentorok, amikor Rúzsa Magdinként állt a színpadközepén. A döntőben Demi Lovato bőrébe bújt, s emlékezetes alakítást nyújtott.

Többször mutatták fantomképeken a szavazatok arányát. S a gyermelyi lány hatalmas szurkolótábora is készenlétben volt: a vármegyei község szinte minden lakója egy emberként drukkolt – és persze szavazott. Végül Szologjan Edgar végzett a negyedik helyen, Nagy Alexa lett a harmadik, és Széchenyi Lili a második helyen végzett, s a tehetségkutatót Karapancsev Kristóf nyerte meg. 

A Liliért drukkoló gyermelyiek a közösségi oldalon egymás után gratuláltak a rendkívüli tehetségnek.

Számunkra Te vagy a győztes! Előtted a jövő! Csodálatos voltál!

– írták.

Szerepelt hazai hírességekkel is együtt a színpadon: Radics Gigivel, Schoblocher Barbarával, és Caramellel. A gyermelyi tehetség óriási karrier előtt áll. A mentorok véleménye egyértelműen: van helye a hazai zeneiparban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában