Sztárban sztár leszek!

2023.09.25. 19:55

Széchenyi gyermelyi ükunokája tarolt: Pápai Jocival megy az élő showba Lili +videók

Felrobbantotta a TV2 stúdióját Széchenyi István ükunokája. A tehetségkutató műsorban, a Sztárban sztár leszek!-ben az élő show-ba való bejutás volt a hétvégén a produkció tétje. A családjával Gyermelyen élő, 19 éves Széchenyi Lili ezúttal teljesen új arcát mutatta.

Kemma.hu

Az ítészek közül Majka és Küllő Babett is táncra perdült a lány produkciója alatt. Széchenyi Lili ezúttal a We Foud Love dinamikus dalával szántotta fel a színpadot. Lili kegyeiért már a válogatón harcoltak a mentorok, végül a lány a megyei sztárt, Pápai Jocit választotta. 

A hétvégén nagyon nehéz feladata volt a tatai énekesnek: hihetetlen tehetségek mutatkoztak be, s ez megnehezítette a döntését. Többször cserélődtek az emberek a továbbjutást biztosító székeken. Lili az utolsóként lépett színpadra. Óriási bulit varázsolt a stúdióba a táncosokkal együtt. 

Széchenyi Lili már biztosan ott lesz az élő showban, Váradi János, Szabó Fruzsina mellett, és negyediknek Liza Akhrymenkot választotta a tatai ítész. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában