Sportreality

2021.12.27. 19:44

Itt az első dominikai fotó az Exatlon Bajnokairól - most még nagy az öröm

Két Komárom-Esztergom megyei játékos is versenyez a január 3-án induló Exatlon Hungary All Starban: Esztergályos Patrik és Kocsis Alexandra.

Sz. A.

Forrás: Esztergályos Patrik/Instagram

Megérkeztek az Exatlon Hungary All Star versenyzői a Dominikai Köztársasgba, a Bajnokok pedig közös fotóval is bejelentkeztek Punta Canáról. Esztergályos Patrik korosztályos világ- és ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőrözőnk a Heves megyei kick-boxos amazont, Rákóczi Renit kapta a nyakába, míg az oroszlányi fitneszmodell, Kocsis Alexandrát Somhegyi Krisztián emelte a magasba a tengerparton.

Rájuk is fér egy kis móka, hiszen tudják, az Exatlonban kemény kihívások, megpróbáltatások várnak majd rájuk. Patrik azt is bejelentette, ki kezeli majd az Instagram-oldalát, amíg ő Dominikán versenyez. Öccsét, a szintén sportoló Mátét kérte meg a feladatra, mindemellett pedig mindenkinek nagyon jó szurkolást és szórakozást kívánt az Exatlonhoz, hozzátéve, hogy szüksége is lesz itthonról az energiára és a támogatásra. 

Az exatlonisták egyébként karácsonykor utaztak ki, a fiatal párbajtőröző pedig egy fotót meg is osztott az Instáján a hosszú utazásról:

Másik megyei exatlonistánk, Kocsis Alexandra is a testvérére bízta a közösségi oldala kezelését. Tomi be is köszönt a követőknek. Mint írta, szeretné, ha minél többen szurkolnának a nővérének,

...mert aki igazán ismeri, az tudja, hogy bármire képes, amit kitűz maga elé! Az idei szériában sokkal felkészültebb és összeszedettebb lesz, nagyon sokat készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában