Tatabánya

tematikus séták / 16 órája
Veizer Tamás
Tatabánya XIX. és XX. századi, műemlék jellegű középületeit, szakrális építményeit mutatta be az előadás- és helytörténeti sétasorozat. A városi túrák a tatabányaiaknak is tudtak újat és érdekeset mutatni.
történelem / 17 órája
Vida Jenő, a MÁK Rt. két háború közötti elnök-vezérigazgatójának pályáját, szakmai életútját ismertető könyvet mutattak be a Tatabányai Múzeumban.
Tatabánya / 6 napja
Veizer Tamás
Kalandos életet él Szádváry Gyula. Életrajzából a magyar történelem ágasbogas gyűrődései is kirajzolódnak. A természet szeretete, a barkácsolás is, a madárvédelem is rabul ejtette. Kalandos úton ismerkedett meg Rockenbauer Pállal, a hazai természetfotózás egyik megteremtőjével: nyomdokain haladva háromszor járta végig az országos Kék túra útvonalát. Élményeit könyvekben is megörökítette.
1 hete
Tatabánya Megyénk egyik legrégebb óta létező szimfo-metal zenekara, a tatabányai Ideas hosszú kihagyást követően jelentkezett új lemezzel idén nyáron. Az Egység/Oneness címet kapott hetedik Ideas albumról (is) beszélgettünk a csapat dobosával, Békési Lászlóval.
beszámoló / 2 hete
Cs. Zs.
A Postamúzeum utazó kiállítással emlékezik a magyar posta függetlenné válásának 150. évfordulójára. Az ingyenes tárlatot Tatabányára is elhozták.
ifjúság / 2 hete
kemma.hu/police.hu
16 diák kapta meg július 5-én a képzés befejezését igazoló oklevelet, így elkezdődhetett a kortárs segítő program, melyet Tatabánya három középiskolájában indított be a rendőrség.
2 hete
Nemrégiben megyénkből érkezett „erősítés” az NB II.-ben szereplő Nyíregyháza szakmai stábjába. Az alföldieket Bene Ferenc, a Dorogi FC korábbi sportigazgatója szakmai igazgatóként, Bozsik József (a Komárom VSE trénerének, Bozsik Péternek a fia) pedig másodedzőként segíti.
2 hete
Szénási Szimonetta
Egy hétig az amerikai vadnyugaton érezhették magukat azok a gyerekek, akik részt vettek a Tatabányai Baptista Gyülekezet angol nyelvű táborában, ugyanis a 'Western Camp' vendégei egyenesen Texasból érkeztek.

Legolvasottabb

1
Súlyos baleset: akkora erővel csapódott be a kamion, hogy kirepült a buszból a sofőr
2
Halálos baleset Agostyán és Tardos között
3
Tatabányai kettős gyilkosság: beismerte szörnyű tettét a 15 éves fiú – Videó, fotó!
4
Tatabányai gyilkosságok: elkaptak egy 15 éves fiút
5
Újabb gyilkosság Tatabányán: az agyonvert hajléktalantól egy kilométerre feküdt a holttest
megállíthatatlanok
Győzelemmel csoportelsők a magyar lányok
Európa Liga / 3 órája
Kikapott a Fradi
A Ferencváros a párharc második felvonásában kiesett a labdarúgó Európa-liga második selejtezőköréből.
Gyász
"Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet, Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kardos Józsefné született Metláger Erzsébet 78 éves korában türelemmel viselt betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. július 25-én, kedden 10 órakor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójában. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, ravatalára a kegyelet virágait helyezik és gyászunkban együtt érző szívvel osztoznak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Guth Vilmosné született Mazalin Klára kisbéri lakos 69 éves korában elhunyt. Temetése 2017. július 22-én, szombaton 16 órakor lesz a kisbéri felső temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunkat egy szál virággal utolsó útjára elkísérik és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Samu József László a KNYKK Zrt. (a volt Vértes Volán) buszvezetője 51 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2017. július 22-én, szombaton 12 órakor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójánál. A gyászoló család és a KNYKK Zrt.
"Volt emberek. Ha nincsenek is, vannak még. Csodák. Nem téve semmit, nem akarva semmit, hatnak tovább." (Kosztolányi Dezső) Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Domján János 62 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2017. július 21-én, pénteken 13 órakor lesz a neszmélyi református temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, sírjára koszorút, virágot helyeznek és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Vas József életének 76. évében elhunyt. Temetése 2017. július 21-én, pénteken 17 órakor lesz a bábolnai új temetőben. A gyászoló család
Egy húron pendülnek / 5 órája
Agyműtétje közben gitározott a zenész
Tour de France / 5 órája
A pöttyös trikós Barguil nyerte a szakaszt
Egy kis mellékes / 6 órája
Így kereste a pénzt Will Smith felesége
makiparádé / 6 órája
Sárgaszakállas maki született a Nyíregyházi Állatparkban (galéria)
időjárás / 7 órája
Hétvégén még durvább hőség jön – meg egy kis zuhé...
kemma.hu/MTI
Késforgató / 7 órája
Ezt ne csinálja Angelina Jolie után!