Vízilabda

2024.03.16. 20:16

Keveset vállalkoztak a hazai fiatalok

Az Eger csapatával nézett szembe a tatabányai csapat. Most nem sikerült megtartania TWWP-nek a Szeged elleni remek játékot.

Kemma.hu

Egy félidő alatt lerohanta a rutinos, válogatottakkal és idegenlégiósokkal teletűzdelt Eger a fiatal hazai együttest. Két negyed után már hatgólos vendégelőnyt mutatott a Buborék eredményjelző táblája. A folytatásban kissé jobban tartotta magát a Tatabánya, ám addigra nem maradt eldöntendő „kérdés” a medencében. A bajnoki címvédő egriek igazolták jó formájukat és a papírformát is.

Tatabánya-BVSC (női vízilabda) TWWP
A Szeged elleni két győzelem után leeresztett a TWWP csapata
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Zantleitner Krisztina: – A Szeged elleni kettős győzelem elégedetté tették a lányokat, legalább is ez érződött az előre játékunkban. Az ellenfél kapuja előtt bátortalanok voltak játékosaim, és szinte semmit nem vállaltak fel.

A TWWP eredménye:

Vízilabda OB I., női, 13. forduló
Tatabánya Women’s Water Polo – Eger 5-14 (1-5, 1-3, 1-2, 2-4)
Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Duray A., Varga M.
Tatabánya: Kovács Dorottya – Zantleitner H. 2, Zantleitner N., Zink 1, Orbán 1, Németh V., Kurucz. Csere: Szabó J. 1, Kovács Dalma, Nagy J., Perjési, Rend. Edző: Zantleitner Krisztina.
Kihasznált emberelőny: 6/2, illetve 9/6.
Gól ötméteresből: 0, illetve 0.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában