kézilabda

2019.04.04. 21:18

Nem tudott visszavágni a Mohácsnak a Dorog

Csapatkapitány nélkül indult a Mohács elleni meccsre a dorogi gárda. Az első félidőben lendülettel játszottak, aztán elfáradt a csapat.

W. P.

A Dorog (narancssárgában) három góllal kikapott

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Baljós előjelekkel várta a visszavágót a Dorog, hiszen a hét közepén súlyos sérülést szenvedett Szabó Janka. A történtek ellenére csapatkapitánya nélkül is elszántan kezdte a találkozót az alakulat, az első félidő feléig kiegyenlített játékot láthatott a közönség.

A néhány perces vendég gólcsendet kihasználva a Mohács már öttel is vezetett, a szünetig viszont három gólra sikerült redukálniuk a különbséget. A második rész ugyan hazai találattal kezdődött, de Bona Gergő tanítványai elszántan küzdöttek, és hét percig nem rezzent meg a hálójuk.

A Dorog (narancssárgában) három góllal kikapott (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Az ötvenedik percben rövid időre a Dorog átvette a vezetést, de az elfáradt alakulat már nem bírta tartani a lendületet és háromgólos vereséget szenvedett.

Bona Gergő: – Nehéz bármit is mondani. Tudtuk, hogy feljutóként nehéz dolgunk lesz, de nem számítottunk arra, hogy ennyi csapás ér minket. Janka elvesztése komoly érvágás, de rendezni fogjuk a sorainkat és a hátralévő fordulókban felszántjuk a pályát.

Női Kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 17. Forduló

Mohácsi TE 1888 – Dorogi ESE 23-20 (14-11)

Mohács, Városi Sportcsarnok, 300 néző, vezette: Budai-Bock K., ifj. Rácz L.

Dorog: Stadler (kapus) – Sárosi 4, Szabó D., Kemenczik 1, Blazsek 2, Forgács 9, Horváth 1. Cserék: Bozsó (kapus) – Imrei 3, Szűcs, Uresch, Markos, Szittya, Molnár, Kaposvári, Szabó J. Edző: Bona Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában