karambol

2019.04.04. 18:52

Elütötte egy autó a komáromi Vasembert, Szőnyi Ferencet

Az ultratriatlonista versenynaplójában számolt be az ijesztő esetről, melyben az ijedtségen kívül nem lett nagyobb baja a sportolónak.

F. M.

Forrás: Szőnyi Ferenc versenynapló

A komáromi Vasembert, Szőnyi Ferencet biciklizés közben elütötte egy autó, számol be a sportoló közösségi oldalán.

Az ultratriatlonista ugyan szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta, de a baleset utóhatásait még érzi magán. Ugyanis még enyhe mellkasi panaszai vannak, illetve azóta félve ül biciklire az egyébként hihetetlen nehézségeket is legyőző sportember.

A sportember érthető módon fél, ugyanis véleménye szerint a kétkerekű közlekedőkre tavaszi, dömpingszerű megjelenésére nincsenek felkészülve az autósok. Pedig – ahogy fogalmaz – pro és kontra mindenkinek oda kell figyelni a másikra, pláne a védelem nélkül közlekedőkre.

A sportoló a baleset előtt Floridában teljesített egy ultratriatlon versenyt, ahol a negyedik helyen végzett. Reméljük, a balesete ellenére is lelkesen készül az El Camino-futásra. A tervek szerint április 10-e és 24-e között futja majd le a Komárom és Santiago de Compostela közötti mintegy hétszáznyolcvan kilométeres távot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában