baleset

2019.03.24. 07:12

Motorossal ütközött a sofőr, mert elfelejtette a kereszteződésben kanyarodás szabályait

Egy balra kanyarodásnál nem adta meg az elsőbbséget egy autós a szembejövő motorosnak. Koccanás lett a figyelmetlenség vége.

Kemma.hu/police.hu

Ütközés lett a figyelmetlenség vége

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint anyagi káros baleset történt március 23-án 12 óra előtt Tatán. Egy 61 éves férfi közlekedett egy Ford típusú személygépkocsival a Vértesszőlősi úton. Egy kereszteződéshez érve balra kanyarodott, de a manőver előtt nem adott elsőbbséget a szemből jövő motorkerékpárosnak. A járművek összeütköztek, a baleset során személyi sérülés nem történt.

Ütközés lett a figyelmetlenség vége (Fotó: police.hu)

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és hat főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!