elveszett

2019.04.12. 17:21

Rendőrkutya is kereste az eltűnt idős asszonyt

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök összefogása vezetett az eltűnt nő megtalálásához, akit végül egy másik személy lakásán találtak meg.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint egy tárkányi nő április 10-én késő este tett bejelentést a rendőrségen, miszerint édesanyja eltűnt. A rendőrök a bejelentést követően ellenőrizték a lakóhely környezetét, a településről kivezető utakat, azonban az idős nő nem került elő.

Az egyenruhások a keresést másnap folytatták Lévai Imre rebdőr őrnagy irányításával, akik a tárkányi polgárőrök közreműködésével végigjárták a lakatlan tanyákat, épületeket, miközben a Tevékenység-irányítási Központ munkatársai folyamatosan koordinálták a keresést. Ekkor érkezett a bejelentés, miszerint Nagyigmándon látták az eltűnt személyt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság szolgálati kutyát is bevont a keresésbe, a helyi körzeti megbízott, Csobán András rendőr főtörzsőrmester pedig átnézte a térfigyelő kamerák felvételeit. A felvételeken feltűnt a nő, ahogy egy férfival beszélget. A körzeti megbízott beazonosította a férfit, akiről azt is tudta, hol lakik. A rendőrök ezután a férfi lakhelyére mentek, ahol megtalálták az eltűnt nőt, akit épségben átadtak hozzátartozójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!