Dráma

2024.04.08. 16:00

Majdnem megégette magát az aranyérem fő várományosa

A megye kettőben is folytatódtak a küzdelmek, ahol a listavezető Mocsa a legvégén csikarta ki a győzelmet, miközben egyik üldözője szétesett a hétvégére.

Kemma.hu

A megye kettő listavezetője, a Mocsa KSE a szerényebb eredményekkel rendelkező Piliscsév otthonába látogatott. Az előző mérkőzések alapján egyértelmű vendég győzelemre lehetett számítani, de a hazaiak alaposan meglepték az aranyérem fő várományosát. A félidőben még vezetett a Piliscsév, amit a második játékrész derekán kiegyenlített a Mocsa, végül csak az utolsó pillanatokban szerezték meg a győzelmet jelentő találatot. 

Nem okozott gondot a Baj legyőzése a Környének a megye kettőben
Nem okozott gondot a Baj legyőzése a Környének a megye kettőben
Fotó: Flajsz Peter

Sokáig úgy tűnt, hogy a Dunaszentmiklós gárdája lesz a legfőbb kihívója a mocsaiaknak, de a felettük aratott bravúros győzelem óta szétesett a csapat. A Környétől kapott pofon után csak rettenetesen nehezen győztek az utolsó Gyermely otthonában, ezúttal pedig ismét pont nélkül maradtak. Az Ászár csapata gyorsan megszerezte a vezetést, ám tizenöt perc után kiállították egyik játékosukat. A szentmiklósiak gyorsan meg is fordították az állást, szinte már borítékolni lehetett a sikerüket. A hazaiak azonban emberhátrányban is remekül játszottak, szereztek még három gólt, ezzel tovább lökték a lejtőn a Dunaszentmiklóst.

 

A második helyre a Környe lépett fel, akik nagy arányú győzelmet arattak a Baj otthonában, a Tatabányai Vasas pedig folytatva remek szériájukat, hazai pályán gyűrték le a Nagyigmánd együttesét, ötmeccsesre duzzasztva ezzel a veretlenségi sorozatukat.

Területi II. osztály, 21. forduló

Ászár KSE - Dunaszentmiklós SE 4-2 (3-2)
Ászár, vezette: Mann Á. (Kiss Cs., Vámosi B.)

Ászár: Lengyel - Palotás, Soha (Méhes 84.), Polgár (Szednár 75.), Ligeti, Kiss, Verebics, Kolonics, Zséfár, Rigó, Hullám.

Dunaszentmiklós: Nyári - Schmidt M., Dácher, Purgel (Ströcker 75.), Schmidt D., Szili (Pekár 32.), Janetka, Kovács (Takács 75.), Tóth (Kerekes 66.), Soós, Boros.

Gólszerzők: Palotás (8., 37.), Kiss (33., 62.) illetve Soós (17.), Purgel (27.)

Kiállítva: Rigó (16.)

 

Csolnoki SZSE - Gyermely 3-0 (0-0)

Vígh Gábor Sporttelep, Csolnok, vezette: Mihályi G. (Fabi A.)

Csolnok: Nebehaj - Barlangi, Binder, Nagy (Petrovics 46.), Vörös, Kalster (Végh 46.), Táborszki (Farnadi 46.), Gause, Seregi (Rendes 61.), Kovács(Székely 82.), Jantos.

Gyermely: Fölö - Hodozsó, Huszárovics, Genszki, Hullár, Tóth, Váradi, Soós, Lévai, Pap-Kolbert, Stréhli. 

Gólszerzők: Petrovics (75., 81.), Rendes (85.)

 

Baj KSE - Környe SE 0-5 (0-2)

Baj, vezette: Papp M. (Nagy J., Baranyai L.)

Baj: Jurassa - Kutak (Pálinkás 90.), Bárányos, Lounes (Bugyi 80.), Csapucha (Izing 64.), Kovács (Szarvas 73.), Németh, Fodor, Nádolszky, Antal (Hocza 70.), Bova.

Környe: Ténai (Katona 84.) - Neszlinger (Hajas 59.), Zelenai, Stefán, Szerencse, Mig (Bihari 70.), Mucsi, Nádudvari D., Nádudvari M. (Veres 50.), Hardi (Kerék 46.), Bagosi.

Gólszerzők: Mig (3.), Zelenai (38., 58.), Bagosi (52.), Bihari (76.)

 

Piliscsévi SE - Mocsa KSE 1-2 (1-0)

Piliscsév, vezette: Huszka D. (Janovics Á.)

Piliscsév: Mesterházi A. - Simon, Koller, Klányi, Mesterházi Cs., Morecz, pap, Belovai, Kucsora, Szutor, Szőke.

Mocsa: Kovács - Rácz, Jordán, Csizmadia (Farkas 85.), Kántor (Helman 91.), Kerekes, Czifra, Fehér B., Mesterházi M., Bán (Tóth 63.), Bilkó (Fehér B. 92.)

Gólszerzők: Koller (9.) illetve Czifra (62.), Tóth (90.)

 

Tatabányai Vasas - Nagyigmándi KSK 2-0 (1-0)

Vértesi Erőmű Sporttelep, Tatabánya, vezette: Nagygellér M. (Csizi M., Mátyus G.)

Tatabányai Vasas: Szondy - Turza, Szabó (Bokányi 46.), Hatos, Hérics, Banicz, Tóth, Lakatos, Győrfi-Sánta (Dombai 58.), Vajdai, Kovács (Nyári 83.)

Nagyigmánd: Porcelán - Németh, Turi, Szalai, Varga, Zvér, Buzás, Krizsán, Gergye, Müller, Fülöp.

Gólszerzők: Tóth (32.), Nyári (94.)

 

Zsámbéki Sport Klub II. - Tardosi FC - TAC 2-4 (1-4)

Zsámbéki Sporttelep, vezette: Tomacsek B. (Marks B.)

Zsámbék: Sándor - Kovács, Szabó (Oltvai 56.), Katona, Fekete, Vimmer (Izeli 46.), Fabók (Bors 79.), Oláh-Sándor, Vasuta (Szabó 56.), Kalmár (Lévai 18.), Baksa.

Tardos: Kaincz - Gesztesi (Sztanek 56.), Jakabovics, Molnár, Suhai, Somogyvári, Minárcsik, Lázár, Fekete (Takács (74.), Szöllősi, Schaffer.

Gólszerzők: Fabók (7.), Oláh-Sándor (68.), illetve Somogyvári (11.), Fekete (20.), Minárcsik (25.), Suhai (30.)

 

Ácsi Kinizsi SC - Tokod SE 6-1 (2-0)

Ács, vezette: Urszán I. (Bazsánt M.)

Ács: Halasi (Bedő 63.) - Bokréta, Szabó (Paulovics 80.), Baumgartner (gerencsér 76.), Bögi, Kohár, Satu (Király 58.), Németh, Kovács, Nagy, Kertész.

Tokod: Szerepi - Cauxeiro (Pásztor 26.), Varga G., Kiss, Tóth, Orosz, Bartos, Juhász, Németh, Varga B., Sárközi.

Gólszerzők: Németh (4.), Kertész (45., 66.), Baumgartner (75.), Kohár (83., 86.), illetve Sárközi (57.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában