Mennyei

2024.04.14. 05:40

Megye II.: senki nem gondolta volna, hogy ez a meccs rangadó lesz

Újabb izgalmasnak ígérkező mérkőzésekre látogathatunk ki hétvégén Komárom-Esztergom vármegyében. Jön a megye kettő 22. fordulója.

Túri Csaba

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a listavezető, az egész bajnokságban két mérkőzésen kívül az összes többit megnyerő Mocsa egy olyan együttest lát vendégül, akik jelen állás szerint jobb formában vannak náluk a megye kettőben

A környeiekre (sárgában) megoldható feladat vár a megye kettő hétvégi fordulójában
A környeiekre (sárgában) megoldható feladat vár a megye kettő hétvégi fordulójában
Fotó: Flajsz Peter

A Tatabányai Vasas gárdája ugyanis pár héttel ezelőtt olyannyira lezárta a negatív szériáját (zsinórban kilenc vereség), hogy jelenleg öt meccses veretlenségi sorozatot visznek. A papírforma alapján ez a széria a hétvégén megszakad náluk, de a mocsaiak egy héttel ezelőtt is csak kínkeservesen tudtak győzni egy utolsó percben szerzett találattal.

A megye kettőben most szerencséje lehet a Szentmiklósnak?

A másik legjobb formában lévő gárda, a Környe a verhető ellenfél kategóriájába tartozó Piliscsévet fogadja hazai (ideiglenesen az oroszlányi műfüves) pályán, míg az elmúlt hetekben döcögősebb játékkal előrukkoló Dunaszentmiklós az otthonában bárkire veszélyes Csolnokhoz látogat. A Zsámbék második csapata Nagyigmándon próbálhat kimászni a mély gödörből, amibe idén kerültek, a Tardos pedig hazai pályán az Ácsi Kinizsi ellen gyűjtögetheti tovább a pontjait. Az utolsó helyen álló gyermelyiek a Dunaszentmiklós ellen majdnem bravúrpontot szereztek, ezúttal talán melléjük szegődik a szerencse is a Bakonysárkány ellen.

Területi II. osztály, 22. forduló

Április 14., szombat, 16 óra

  • Mocsa KSE - Tatabányai Vasas
  • Környe SE - Piliscsévi SE
  • Gyermely - Bakonysárkányi SE
  • Csolnoki SZSE - Dunaszentmiklósi SE
  • Tardosi FC-TAC - Ácsi Kinizsi SC
  • Nagyigmándi KSK - Zsámbéki Sport Klub II.
  • Tokod SE - Ászár KSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában