NBIII

2024.04.14. 05:50

Ezen a Bányász-meccsen nagyon sok múlhat

Kulcsfontosságú mérkőzés vár az Opus Tigáz Tatabánya csapatára a hétvégi fordulóban. Egy győzelem nagyon sokat érhet.

Túri Csaba

A múlt heti bányászrangadón aratott győzelmének és a Veszprém botlásának köszönhetően a Tatabánya három pontos előnyt tudott kidolgozni a tabella élén. A sorban ezúttal sem a legkönnyebb feladat vár a Bányászra, a fővárosi csapat ugyanis mindössze öt ponttal van lemaradva tőlük, tehát még bőven álmodozhatnak ők is az aranyérem megszerzéséről. 

Nagy volt az öröm tatabányai oldalon a bányászcsapatok rangadója után
Nagy volt az öröm tatabányai oldalon a bányászcsapatok rangadója után
Fotó: Walczer Patrik

Gyürki Gergelyéknek nagy lökést adhat a dorogi győzelem, egy rangadón elért siker olyan plusz energiákat tud felszabadítani, ami sokáig elviheti még őket. Talán nem túlzás azt állítani, hogy kulcsfontosságú lesz a vasárnapi ütközet, hiszen egy csapatot ki is tudnának lökni a bajnoki elsőségért zajló versenyfutásból. Ha pedig azt is hozzávesszük, hogy a második helyen álló Veszprém a negyedik Bicskével csap össze, könnyen alakulhat úgy a hétvége, hogy két csapatnak marad igazán reális esélye a bajnoki cím elhódítására. Ehhez viszont mindenképpen győzniük kellene a Tatabányának.

NBIII. Északnyugati csoport, 24. forduló
Opus Tigáz Tatabánya - III. Ker. TVE
Grosics Gyula Stadion, Tatabánya
vasárnap, 16 óra, vezeti: Juhász Bálint (Bertalan D., Halmai K.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában