Súlyemelés

2024.03.20. 14:26

Jól szerepeltek az oroszlányi súlyemelő palánták

Remekeltek az oroszlányi súlyemelők a területi versenyen.

Kemma.hu

A különdíjat is az oroszlányi súlyemelők hozhatták el

Forrás: OVSK

A tatabányai Veres Győző súlyemelő teremben ragyogó területi versenyt rendeztek. Az Oroszlányi VSK hat fiatalt nevezett. Köztük Vadász Krisztina (36 kg) a kölyök korcsoportban szerepelt, és minden fogását ragyogóan végrehajtotta, így első lett (18 kg-ot szakított, 22 kg-ot lökött). Ezzel az eredményével nem csak az első helyezést szerzett, de a különdíjasnak járó serleget is átvehette. Vadász Alexandra (36 kg) tízévesen indult a leány korosztályban, a 12 évesek mezőnyében, és szintén kiválóan szerepelt. Minden fogása sikeres volt (21 kg, illetve 30 kg). Kelemen Vivien (40 kg) szintén a 12 évesek között második helyezést ért el (17 kg, illetve 21 kg).

A különdíjat is az oroszlányi fiatalok hozhatták el súlyemelés
A különdíjat is az oroszlányi súlyemelők hozhatták el
Forrás: OVSK

Németh Rudolf (71 kg) a fiú korcsoportban, a 12 évesek között állhatott a dobogó tetejére. Közvetlen a betegsége után, 41 kg-ot szakított és 50 kg-ot lökött, ezért pedig ő is kiérdemelt egy különdíjat. Krasznay Levente (73 kg) a serdülők között végzett az élen (48 kg, illetve 61 kg). Végh Koppány (81 kg) ugyanebben a korosztályban versenyzett, de a 41 kilós szakítását követően, lökésben nem boldogult a 60 kilóval.

A súlyemelők vezetője is megszólalt

– Összességében nagyon elégedett vagyok, mindenki megjavította a legjobb teljesítményét, amelyhez gratulálok. A szülőknek, segítőknek pedig köszönöm a hathatós támogatást – mondta Bagócs János, az OVSK edzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában