Kosárlabda

2024.03.01. 15:24

Az OSE bizonyítaná hogy nem szerencséjük volt

Az MVM-OSE Lions remekül teljesített a legutóbbi mérkőzésén, most ismét szeretne jól szerepelni. A hétvégén kiderülhet hogy sikerült-e az OSE-nak megtörnie a balszerencse sorozatot.

Zetovics Márió

Az MVM-OSE Lions-nak a legutóbbi, NHK-Szolnoki Olajbányász elleni győzelmével sikerült elmozdulnia a tabella utolsó helyéről. Most kiderülhet, hogy megtört a vereségsorozat vagy csak szerencséje volt az oroszlányi csapatnak legutóbb.

MVM-OSE Lions - NHSZ Szolnoki Olajbányász 99-81
A Szolnoki Olajbányász elleni győzelem után most újra bizonyítana az OSE
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Nehéz ellenfél következik az OSE-nak

Legutóbbi öt mérkőzésükből négyet is megnyertek. Jelenleg épp egy négyes győzelmi szériában vannak, miután idegenben legyőzték a Zalakerámia ZTE KK és az SZTE-Szedeák csapatait, de az Arconic-Alba Fehérvár és a Budapesti Honvéd SE sem jelentett nekik akadályt hazai pályájukon.

A két csapat 9. fordulóbeli ütközetén győzni tudott az MVM-OSE Lions 87-76 arányban, igaz akkor a körmendiek nélkülözni kényszerülték Anton Cook, Nikola Djogo és Doktor Péter játékát.

Váradi Kornél vezetőedző:

– A Körmend egy nagyon fizikális csapat, játékuk stabilizálódott az új irányító érkezésével, valamint ellenünk már bemutatkozik egy újabb légiósuk. Hazai pályán nagyon gyors és agresszív kosárlabda jellemzi őket, amiben plusz energiát ad számukra a fanatikus közönség. Fontos lesz, hogy az elejétől kellő harcossággal és fegyelmezetten lépjünk pályára. Az alapszakasz vége felé közeledünk, minden meccsnek hatalmas jelentősége van, azt a játékot szeretnénk folytatni, amit játszottunk a szünet előtt, és meg is volt az eredménye!

Kosárlaba NBI/A Magyar kosárlabda kupa
Egis Körmend - MVM-OSE Lions
Körmend,  szombat: 18 óra.

A mérkőzést az MVM- OSE Lions közösségi oldalán Árva-File Balázs harangozta be:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában