Sikerszéria

2024.03.24. 06:37

Az NBIII egyik legjobb formájában lévő csapata a KVSE

Ismét idegenbe utazik a Komárom VSE gárdája. Az NBIII. Észak-Nyugati csoportjának kiesőhelyén tanyázó ETO Akadémia otthonában tovább lehetne nyújtani az idei veretlenséget.

Kemma.hu

Tovább nyújthatja veretlenségi szériáját a Komárom VSE (pirosban)

Fotó: Viszló Balázs

A Komárom-Esztergom vármegyei NBIII-as csapatok közül már csak a KVSE az egyetlen, aki nem szenvedett még vereséget ebben az évben. Talán kevesen számítottak erre, tekintve, hogy a három együttes közül ők vannak leghátrébb a tabellán. A komáromiak időközben nagyobb levegőhöz jutottak, egyelőre nem kell idegeskedniük a kiesés miatt, de azért nem árt koncentrálni. 

Az NBIII legjobb formában lévő csapata jelenleg a komáromi gárda (pirosban)
Az NBIII legjobb formában lévő csapata jelenleg a komáromi gárda (pirosban)
Fotó: Viszló Balázs

Az eddigi meccsek közül előzetesen a hétvégi tűnik a legkönnyebbnek, de általában ezek szoktak végül a legnehezebbre sikerülni. Nem árt figyelembe venni azt sem, hogy az ETO Akadémia a túlélésért küzd hétről hétre, minden egyes megszerzett pont életmentő lehet a számukra. A sarokba szorított ellenfél márpedig mindig nagyon veszélyes. Komáromban 1-1-et játszottak egymás ellen, de ha Burányi Tamás csapata tartja az idei formáját, akkor még messzebbre kerülhet a kiesőzónától.

NB III. Észak-Nyugati csoport 21. forduló
március 24. vasárnap, 11 óra
ETO Akadémia - Komáromi VSE 
Győr, ETO Stadion

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában