Mennyei

2024.03.18. 17:52

Kiütéses győzelem a megye kettő rangadóján

A megyei első osztály hétvégi fordulójában több kiütéses győzelem is született, nem nagyon volt szoros mérkőzés ezúttal.

Rangadónak indult, de végül nagyon simán nyert a Környe

Fotó: Viszló Balázs

A Dunaszentmiklós csapata egy héttel ezelőtt idegenben vette el a veretlenségét a megye kettő tabelláját vezető Mocsától, a mögöttünk hagyott fordulóban egy szintén hasonlóan nehéz összecsapás várt rájuk Környén. Ezúttal azonban elmaradt a bravúr, sőt, még megnehezíteni sem tudták a miklósiak a hazaiak dolgát. A Környe már az első félidőben berámolt három gólt, amire a vendégek még tudtak válaszolni, de a második játékrészben újabb három találattal kiütéses győzelmet aratott a Környe csapata. Hiába tudott tehát hatalmas bravúrral nyerni a Dunaszentmiklós, az a győzelem akkor ért volna igazán sokat, ha a mostani fordulóban megismétlik a sikert.

A Környe csapata hatszor is örülhetett gólnak a megye kettő rangadóján
A Környe csapata hatszor is örülhetett gólnak a megye kettő rangadóján
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

El is dőlt a megye kettőben a verseny?

A Mocsa pedig köszönte szépen a környei csapatnak. A listavezető a Csolnok gárdáját fogadta, a tabella alapján izgalmas mérkőzésre lehetett kilátás. A mocsaiak azonban átgázoltak ellenfelükön és hajszálpontosan ugyanaz az eredmény született, mint Környén. A Tatabányai Vasas egy héttel ezelőtt hosszú nyeretlenségi szériáját szakította meg, de úgy tűnik, jobban érzik magukat ezen az úton, mert rögtön arattak még egy győzelmet. Az áldozatuk ezúttal az Ácsi Kinizsi volt, akik még gólt sem tudtak szerezni a Vasas ellen.

A Nagyigmánd-Piliscsév mérkőzésen megszületett a forduló harmadik 6-1 arányú eredménye, a vendégek győztek nagyon simán ilyen arányban. Mivel a forduló előtt még azonos pontszámmal álltak a csapatok, senki nem számíthatott ilyen arányú különbségre. A hétvége legnagyobb arányú győzelmét azonban nem a fenti csapatok aratták, az Ászár rajtuk is túltett egy góllal. A zsámbékiak második csapata a második félidőre teljesen összezuhant, a vendégeknél Palotás Péter négy gólt is szerzett, aki ezekkel a gólokkal ráadásul jókora fölénnyel a góllövőlistán is meglépett.

Területi II. osztály, 18. forduló

Ácsi Kinizsi SC - Tatabányai Vasas 0-2 (0-1)
Ács, Vezette: Szajkó Á. (Vámosi B., Györe F.)

Ácsi Kinizsi SC: Halasi - Nagy (Gerencsér 77.), Méri, Bokréta, Bögi, Bakura, Baumgartner, Satu (Kovács 46.), Szalai (Kohár 62.), Kovács, Szabó(Kertész 46.)

Tatabányai Vasas: Szondy (Kővári 46.) - Hegedűs, Turza, Szabó M. (Szabó K. 87.), Hatos, Hérics, Tóth, Lakatos, Győrfi (Nyári 77.), Vajdai, Kovács (Wolf 65.)
Vezetőedző: Saláta Gábor

Gólszerzők: Hérics (14.), Tóth (69.)

Tokod SE - Piliscsévi SE 2-5 (1-4)
Tokod, vezette: Papp M.( Kis B. Fabi A.)

Tokod SE: Steinhöfer (Robotka 46.) - Cauxeiro, Ghete (Süveges B. 63.), Kiss, Varga, Orosz, Bartos (Süveges G.), Németh B., Tóth (Németh I.), Juhász, Varga. Technikai vezető: Merész Dávid

Piliscsévi SE: Mesterházi A. - Koller, Klányi, Mesterházi Cs., Belovai (Strbik 83.), Pap (Kiss 88.), Szutor (Valek 80.), Kucsera, Balogh (Simon 33.), Szőke, Nagy(Velmovszki 62.)
Gólszerzők: Klányi (25.), Kucsera (50.)


Tardosi FC - TAC - Baj KSE 2-0 (1-0)
Tardos, vezette: Áy J. (Bokor B.)

Tardosi FC - TAC: Kaincz - Visnyovszki (Fekete 78.), Molnár, Somogyvári, Jakabovics (Schaffer 46.), Szileszki, Lázár, Szöllősi, Mészáros, Suhai, Gesztesi (Tebele 46.)

Baj KSE: Jurassa - Izing (Somogyi 69.), Lounes, Kovács (Szarvas 46.), Bova (Csapucha 80.), Hocza, Németh, Fodor, Nádolszky, Antal, Sebestyén (Bárányos 75.)

Gólszerzők: Suhai (29., 81.)

Nagyigmándi KSK - Bakonysárkányi SE 1-6 (0-2)
Nagyigmánd, vezette: Sándor T. (Csákány I.)

Nagyigmándi KSK: Porcelán - Németh (Gergye 61.), Turi, Hamza, Szalai, Patócs, Fülöp (Torma 50.), Buzás (Fekete 70.), Varga (Kandorf 56.), Müller, Zvér (Friedel 56.)

Bakonysárkányi SE: Hartl - Merkl M., Ritter, Merkl B. (Zsebő 58.), Lakatos, Kokas, Somogyi (Pirsli 46.), Nagy (Fischer 74.), Manner (Nagy J.), Wolf, Büki

Gólszerzők: Buzás (69.), ill. Merkl (22.), Kokas (24.), Pirsli (47.,67., 84.), Nagy (80.)

Mocsa KSE - Csolnoki SZSE 6-1 (2-1)
Mocsa, vezette: Büki G. (Kiss Cs. Janovics Á.)

Mocsa KSE: Kovács - Rácz, Stalai, Csizmadia (Kovács 77.), Kántor, Tóth (Jordán 58.), Czifra (Rácz 77.), Fehér Balázs, Bán (Fehér Bence 81.), Bilkó (Prógli 71.), Mesterházi

Csolnoki SZSE: Nebehaj, Janosek (Petrovics 48.), Barlangi, Berkeszi, Binder, Putnoki, Gause, Seregi, Kovács, Táborszki (Kalster 57.), Pázmándi
Vezetőedző: Párkányi Norbert

Gólszerzők: Bilkó (12., 17.), Tóth (47.), Csizmadia (61.), Czifra (73.), Kántor (80.) ill. Pázmándi (40.)

Környe SE - Dunaszentmiklósi SE 6-1 (4-1)
Kecskéd, vezette: Katona B. (Lovas G., Pétek E.)

Környe: Katona- Neszlinger, Jónás (Mucsi 74.), Zelenai, Stefán, Szerencse (Babai 60.), Mig, Jónás (Hajas 67.), Nádudvari D., Hardi (Nádudvari Á.), Bagosi (Kerék 48.)

Dunaszentmiklós: Nyári - Búzer, Pekár, Dácher, Purgel, Schmidt N., Schmidt D., Szili, Tóth, Soós, Boros

Gólszerzők: Jónás (11.), Mig (17.), Bagosi (28.), Hardi (36.), Nádudvari (56.,84.) ill. Tóth (31.)

Zsámbéki Sport Klub II. - Ászár KSE 0-7 (0-2)
Zsámbék, vezette: Nagygellér M. (Somogyi L.)

Zsámbék: Szűcs, Krausz (Bánki 67.), Kovács, Katona, Fekete, Vimmer, Fabók (Oláh 75.), Szabó, Vasuta, Baksa, Lévai

Ászár KSE: Lengyel - Méhes (Szednár 70.), Palotás, Rigó, Soha, Polgár, Ligeti (Bogdán 70.), Kiss, Kolonics, Zséfár, Hullám
Technikai vezető: Takács László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában