Kemény menet

2024.03.16. 16:23

Egy hét alatt két óriási rangadó

A Dunaszentmiklós a bajnokság legnagyobb rangadóját megnyerte az előző fordulóban. Rögtön azután azonban a második legnehezebb meccsük vár rájuk a megye kettőben.

A Környe (feketében) csapata a Dunaszentmiklóst fogadja a forduló rangadóján

Fotó: Flajsz Peter

A mögöttünk hagyott fordulóban a megye kettő rangadóján veszítette el veretlenségét a Mocsa KSE, amivel teljesen nyílttá vált az aranyéremért folyó küzdelem a vármegyei másodosztályban. A még mindig listavezető mocsaiakra ezúttal sem vár könnyű feladat, a bármelyik csapatra veszélyt jelentő Csolnok gárdáját fogadják hazai környezetben. Múlt heti vereségük előtt ráadásul a csolnoki együttes volt az egyetlen, akiket nem tudtak legyőzni. Kemény ütközet lesz, a vendégek nem feltartott kézzel fognak pályára lépni. 

A Dunaszentmiklós (feketében) két forduló alatt két nagy rangadót játszik a megye kettőben
A Dunaszentmiklós (feketében) két forduló alatt két nagy rangadót játszik a megye kettőben
Fotó: Flajsz Peter

A múlt heti rangadón aratott győzelmével a Dunaszentmiklós minden bizonnyal duzzad az önbizalomtól, de újabb kemény csata vár rájuk. A bajnoki címért még szintén versenyben lévő Környéhez látogatnak a forduló rangadóján, finoman fogalmazva sem ez a legkönnyebb sorsolás. A szentmiklósiak egy újabb győzelemmel kétcsapatossá tehetik a versenyfutást, hazai siker esetén viszont a mocsaiak ismét megléphetnek üldözőik elől. 

A Tatabányai Vasas egy hosszú, ínséges időszakot zárt le az előző fordulóban, az ötgólos győzelem ráadásul több, mint biztató. Az Ácsi Kinizsi ellen minden esélyük megvan, hogy ne csak átmeneti legyen a legutóbbi sikerük. Természetesen Ácson ezt nem így gondolják, a két csapat közötti két pont különbség nagy izgalmakat vetít előre. A Tardos-Baj találkozón szintén lehetetlen dolog előre megtippelni a végkimenetelt, mindkét együttes kifejezetten jól szerepel az idei kiírásban.

Területi II.osztály FFI FELNŐTT 18. forduló

Március 17., szombat, 15 óra

Ácsi Kinizsi SC - Tatbányai Vasas
Tokod SE - Pilicsévi SE
Tardosi FC - TAC - Baj KSE
Nagyigmándi KSK - Bakonysárkányi SE
Mocsa KSE - Csolnoki SZSE
Környe SE - Dunaszentmiklósi SE
Zsámbéki Sport Klub II. - Ászár KSE
Szabadnapos: Gyermely

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában