NBIII

2024.03.17. 07:13

Súlyos pofont torolna meg a KVSE csapata

Az NB III.. tavaszi fordulóiban vármegyénk csapatai közül a komáromiak nem szenvedtek még vereséget. A KVSE gárdája folytatná ezt a szériát, de most már győzelemnek örülnének a leginkább.

Túri Csaba

Először szerepelnek idén hazai pályán a komáromiak

Forrás: Facebook/Komárom VSE

A KVSE az NB III. tavaszi szezonjában eddig veretlenül teljesít, bár illik hozzátenni, hogy még meccset sem tudtak nyerni. Az első két döntetlent talán aláírták volna előre, a hétvégi ellenfelük ellen azonban minden bizonnyal már nem lennének maradéktalanul elégedettek egy szerzett ponttal. A Szombathelyi MÁV Haladás VSE jelenleg az osztályozót érő helyen tanyázik, nekik is szükségük lenne minden pontra a bennmaradáshoz. 

Kitűnő hangulatban készültek a héten a KVSE játékosai
Kitűnő hangulatban készültek a héten a KVSE játékosai
Forrás: Facebook/Komárom VSE

A két csapatot öt pont választja el egymástól, a komáromiak esetleges győzelmükkel még egy csapatot le tudnának szakítani magukról. Az őszi mérkőzésen a komáromiak nagy pofonba szaladtak bele, az öt kapott gólra csak eggyel tudtak válaszolni. Ha ekkora különbséggel nem is, de legalább egy győzelemmel biztosan szeretnének visszavágni Burányi Tamás fiai.

A Komárom VSE nem mellesleg először szerepel hazai pályán a 2024-es esztendőben, szurkolóik már ki lehettek éhezve, hogy saját környezetükben láthassák kedvenceiket.

NB III. Észak-Nyugati csoport 20. forduló
Március 17., vasárnap, 14 óra

Komárom VSE - Szombathelyi MÁV Haladás VSE
Komárom, Molaji Sporttelep

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában