Döntetlen

2024.03.11. 17:15

Értékes pontot szerzett a Komárom VSE a fővárosban

Az NBIII. hétvégi fordulójában a fővárosba szólította a komáromiakat a sorsolás. A III. Ker. TVE otthonában rendkívül értékes pontot szerzett a Komárom VSE csapata.

Két meccsen két pontot szereztek idén a komáromiak

Forrás: Facebook/Komárom VSE

A tavaszi első fordulóban a Komárom VSE gárdája mentette meg vármegyénk becsületét. A tatabánya és a Dorog veresége mellett egyedül ők tudtak pontot szerezni, ráadásul Sopronban még a győzelem sem volt elérhetetlen távolságban. Ezúttal szintén idegenben kellett pályára lépniük, de az ország széle helyett csak a fővárosig kellett utazniuk.

Sokat érhet még ez az egy pont a Komárom VSE csapatának
Sokat érhet még ez az egy pont a Komárom VSE csapatának
Forrás: Facebook/Komárom VSE

A III. kerületi TVE csapata ráadásul kimondottan jó erőkből áll, nem véletlenül foglalják el a tabellán a negyedik helyet, sőt, a forduló előtt még az első hely is elérhetőnek tűnt a számukra. A jó hangulatban, sok néző előtt megrendezett találkozónak az óbudaiak voltak az esélyesei, de a KVSE már többször is bizonyította az idényben, hogy a legjobb csapatok dolgát is képesek megnehezíteni. Ahogyan azt éppen mostani ellenfelük ellen már tették az első mérkőzésük alkalmával, akkor ugyanis gól nélküli döntetlen született Komáromban.

Egyre közelebb a bennmaradás a Komárom VSE-nek

A fővárosiak bár uralták a mezőnyt, igazán nagy gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, ami a Komárom védelmének is a dicsérete. Próbálkoztak becsülettel a hazaiak, de nem tudták megoldani a rejtélyt, hogyan törjék fel ellenfelük védelmét. Ez a mérkőzés nem kerül majd be a futball legszebb mérkőzései közé, de a Komárom VSE csapatánál biztosan nem szomorkodnak emiatt. Két idegenbeli mérkőzésen két pontot szereztek, apró, de fontos lépéseket téve ezzel a bennmaradás felé.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 19. forduló
III. ker. TVE - Komárom VSE 0-0 (0-0)
Budapest, III. ker. TVE Sporttelep
Vezette: Muhari G. (Volentics E., Vad A.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában