Védhetetlen

2024.03.05. 14:09

NB III.: Gyönyörű szabadrúgásgóllal szerezték meg a vezetést +videó

A Komárom VSE csapata Sopronban lépett pályára az NBIII tavaszi nyitófordulóján. A vendégcsapat egy igazán szép szabadrúgásgóllal szerezte meg a vezetést a mérkőzés elején.

Túri Csaba

A soproniak kapusa tehetetlen volt a KVSE szabadrúgásánál

Forrás: Facebook/Komárom VSE

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, az NBIII idei első fordulójában egyedül a KVSE csapata tudott pontot szerezni a vármegye csapatai közül. A mérkőzés 11. percében a tizenhatos vonalától nem messze jutott szabadrúgáshoz a Komárom, a labda mögé pedig Sandal Dominik állt. A komáromi játékos a sorfal mellett ellőtte a labdát, ami a kapufáról pattant be a gólvonal mögé. A soproniak kapusak a másik oldalra várta a labdát, így végül esélye sem volt a hárításra. A szabadrúgásgól az örökkévaló része is lett, videót közölt ugyanis róla a Komárom VSE Facebook-oldala.

Gyönyörű szabadrúgásgóllal jutott előnyhöz a KVSE
Gyönyörű szabadrúgásgóllal jutott előnyhöz a KVSE
Forrás: Facebook/Komárom VSE

A szabadrúgásgól után jött is a válasz

A hazai csapat a gyönyörű szabadrúgásgólra egy percen belül válaszolt, így sokáig nem tarthatott a KVSE játékosainak az öröme. A mérkőzés hátralévő részében még egyszer előnyhöz jutottak a vendégek, de a soproniak arra is tudtak válaszolni, így mindkét gárda egy ponttal gazdagodott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában