Egy pont

2024.03.04. 16:08

A Komárom VSE mentette meg a vármegye becsületét

Az NBIII tavaszi rajtja nem sikerült túl fényesen Komárom-Esztergom vármegye csapatainak. Az egyetlen szerzett pontot a Komárom VSE gárdája tette bele a vármegyei közösbe.

Tovább nyújthatja veretlenségi szériáját a Komárom VSE

Forrás: Facebook/Komárom VSE

Előzetesen talán a Komárom VSE csapatától számíthattak a vármegye focirajongói a legjobb teljesítményre, hiszen amíg az Opus Tigáz Tatabánya és a Dorogi FC is hazai pályán szerepelhetett, addig a komáromiakat Sopronba hívta a sorsolás. Végül úgy alakult, hogy előbbi két csapat vereséget szenvedett, a KVSE pedig egy értékes ponttal gazdagodott soproni látogatása alkalmából.

Kétszer is örülhettek a vezetésnek a Komárom VSE játékosai, de a győzelem végül nem jött össze
Kétszer is örülhettek a vezetésnek a Komárom VSE játékosai, de a győzelem végül nem jött össze
Forrás: Facebook/Komárom VSE

Az egy pontból akár még három is lehetett volna, hiszen Burányi Tamás tanítványai kétszer is megszerezték a vezetést, ám a hűség városiak mindkét alkalommal egalizálni tudták az eredményt. A KVSE mestere korábban úgy nyilatkozott, hogy a felkészülés végére összeállt a csapat, bizakodva várják a folytatást. Elsődleges céljuk a bent maradás minél előbbi kiharcolása, amihez ez az egy pont is nagyon fontos lehet még a későbbiekben. Főleg, hogy a Caola SC Sopron mögöttük helyezkednek el a tabellán, így az mindenképpen jó, hogy őket maguk mögött tartották.

Várják a hazai bemutatkozást a Komárom VSE csapatánál

A következő fordulóban még nehezebb dolguk lesz, mivel a dobogóért küzdő III. Ker. TVE csapatához látogatnak. A pontszerzés bravúr lenne, viszont annál értékesebb az NBIII-as tagság meghosszabbítása érdekében. A budapesti látogatás egyben azt is jelenti, hogy továbbra is várat magára a komáromiak hazai közönség előtti bemutatkozása 2024-ben. Először majd március 17-én lépnek pályára az otthonukban, akkor a jelenleg kieső helyen álló Szombathelyi MÁV Haladás VSE csapata látogat a határ menti vármegyebeli településünkre.

NBIII, Észak-Nyugati csoport, 18. forduló
Caola SC Sopron - Komárom VSE 2-2 (1-2)
Sopron, Sopron Városi Stadion, vezette: Holczbauer F. (Szalai D., Hegedüs-Baráth N.)
Komárom: Bánfalvi - Nagy T., Sandal (Nagy L. 81.), Köles, Szénási (Tifán-Péter 64.), Tímári (Popovics 21.), Harangozó (Irmes 64.), Oláh, Nagy Z., Nagy Zs., Berzsenyi (Jankovics 64.). Vezetőedző: Burányi Tamás
Gólszerzők: Sipőcz (12.), Kocsis (53.) illetve Sandal (11.), Nagy Z. (41.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában