Budapesti kiruccanás

2024.03.10. 07:56

Nagyon nehéz feladatot kellene megoldania a Komárom VSE együttesének

Az NB III. hétvégi fordulójában a fővárosba látogat a KVSE. A tabella élmezőnyéhez tartozó III. Ker. TVE otthonában kellene meglepetést okoznia a Komárom VSE gárdájának.

Minden pont rendkívül fontos lehet a Komárom VSE csapatának

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Az eddigi egyetlen pontot a Komárom VSE csapata szerezte vármegyénk együttesei közül az NB III. tavaszi szezonjában, ezért ők lehetnek a legjobb állapotban, ami a kluboknál uralkodó hangulatot illeti. Sopronban kétszer is előnybe kerültek, az első góljuk szépségdíjasra sikeredett. Kis szerencsével a győzelmet is megszerezhették volna. 

A Komáromi VSE pályáján nem tudtak dönteni a csapatok
A Komáromi VSE pályáján nem tudtak dönteni a csapatok
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

Ezen a hétvégén ismét idegenben kell pályára lépniük, ráadásul a liga egyik legjobb együttesének otthonában kellene meglepetést szerezniük a komáromiaknak. A III. Ker. TVE ott lohol a dobogósok mögött, a bajnoki cím sem elérhetetlen számukra, így minden bizonnyal nagy erőket mozgósítanak majd, hogy otthon tartsák a pontokat. Burányi Tamás tanítványai a múlt heti pontszerzéssel lélegzetvételnyi előnyhöz jutottak a kiesés elleni csatában, de minden egyes pont megszerzése rendkívül értékes lehet a számukra. 

A csapat közöségi felületén megjelent statisztika szerint eddig még soha nem tudta legyőzni fővárosi ellenfelét a KVSE. Összesen tizenegy alkalommal találkoztak egymással, ezeken hat alkalommal nyertek a harmadik kerületiek, ötször pedig döntetlen született. Augusztusi találkozásuk alkalmával Komáromban nem született gól.

NB III. Észak-Nyugati csoport 18. forduló
III. Ker. TVE – Komárom VSE
Március 10. vasárnap, 14 óra
Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában