Felkészülés

2024.02.04. 07:22

Továbbra sem megy jól az edzőmérkőzéseken az Opus Tigáznak

Az NBIII. Dél-Nyugati csoportjának listavezetőjével, az Iváncsa KSE-vel játszott felkészülési mérkőzést a csoportját szintén vezető tatabányai focicsapat.

Kemma.hu

Négy hete maradt az Opus Tigáz Tatabányának formába lendülni

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Idei harmadik edzőmérkőzését játszotta szombaton az Opus Tigáz Tatabánya, az ellenfél a jó erőkből álló Iváncsa csapata volt, így előzetesen szoros mérkőzésre lehetett számítani. A téli szünetben eddig két mérkőzést játszott a Bányász: előszőr a Fehérvár FC második csapata ellen döntetlen született, majd legutóbb a KFC Komárno gárdája tudott egy góllal győzni. Ezúttal sem jutott sikerélmény a tatabányaiaknak, az Iváncsa egy kiegyenlített mérkőzésen nyert 1-0-ra.

– Próbáltunk kezdeményezően fellépni egy olyan csapat ellen, amelyik labdabirtoklásban nagyon erős. Ebben a felfogásban most sok hiba becsúszott, aminek természetesen megvan az oka.  Jövő héten folytatjuk a csúcsterhelés részét a felkészülésnek,  majd a következő héttől térünk rá az optimalizálásra – osztotta meg gondolatait Gyürki Gábor, az Opus Tigáz Tatabánya vezetőedzője a csapat közösségi felületén.

A Bányász szurkolóinak egyelőre még nem kell búslakodniuk, hiszen még négy hét van hátra a bajnokság tavaszi rajtjáig. Ennyi idő alatt pedig formába lendülhetnek a kék-fehérek.

Felkészülési mérkőzés
Opus Tigáz Tatabánya - Iváncsa KSE 0-1 (0-0)
Összeállítás:
1. félidő: Lóth - Molnár T., Krupánszki, Székely, Forró - Kovács I. - Szalánszki, Buna, Szegleti, Kocsis - Árvai 
2. félidő: Lóth (Balla) - Klausz, Kiprich, Krupánszki, Hadobás - Szalánszki (Német D.) Letenyei, Szegleti (Zacsek) Soltész, Szegő - Kocsis (Dala)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában