Vármegyei foci

2024.02.20. 12:21

Nagy meglepetés született a területi focibajnokságban

A novemberről elhalasztott mérkőzésen hiába támadott végig az esélyesebb csapat, nagyszerű védekezésének és kicsit a szerencsének is köszönhetően pontot rabolt a kiesőjelölt csapat.

Kemma.hu

Remek védekezésüknek köszönhetően az Ács (zöldben) egy ponttal gazdagodott

Forrás: Facebook/Csolnoki SZSE

Fotó: Elekes Zsófia

A hétvégén két, tavalyról elhalasztott mérkőzéssel kezdetét vette a 2024-es vármegyei amatőr labdarúgóélet. A Tatabányai Vasas - Dunaszentmiklósi SE mérkőzésről már beszámoltunk korábban, azon a meccsen a papírformát érvényesítve nyertek a vendégek. A vasárnapi mérkőzésen a tabella első felében elhelyezkedő Csolnok fogadta az utolsó helyen szerénykedő Ács csapatát. A bajnoki helyezések alapján egyértelmű esélyesei voltak a csolnokiak az összecsapásnak, de a sport örök nagy igazsága, hogy nincsen előre lefutott mérkőzés.

Területi II. osztály, 14.forduló
Csolnoki SZSE-Ácsi Kinizsi SC 0-0
Csolnoki SZSE: Nebahaj, Barlangi, Berkeszi, Binder, Nagy (Tarkövi 46.), Papp, Seregi (Putnoki 65.), Kovács, Jantos(Kalster 65.), Vörös, Gause (Janosek 71.) - Janosek, Tarkövi, Petrovics, Putnoki, Kalster, Rendes. Vezetőedző: Párkányi Norbert
Ácsi Kinizsi SC: Halasi, Blahó (Szabó Bence 30.), Méri, Bokréta, Szabó Balázs, Bögi, Tadjer (Ponty 79.), Kertész, Bakura, Szalai (Pinczés 66.), Nagy - Kohár, Szabóm Paulovics, Gerencsér, Pinczés, Ponty 

A csolnoki pálya alkalmatlansága miatt a mérkőzést Tokod-Üveggyáron rendezték meg, ahol az első félidő nem sok izgalmat hozott a vendéglátók beszámolója alapján. A második játékrészre már sokkal élesebben jött ki az előzetesen esélyesebb csapat, ám hiába egykapuztak már a találkozó végéig, nagy meglepetésre nem született gól. Az ácsiak ezzel egy nagyon értékes ponttal gazdagodtak, miközben a csolnokiak szomorkodhatnak az eredmény miatt.

Párkányi Norbert, vezetőedző, Csolnoki SZSE: — A mai mérkőzésen sajnos a támadó játékunk nagyon kevésnek bizonyosult! Végig fölényben játszottunk de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket! Jövő héten Tokodon javíthatunk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában