Párbajtőr

2024.02.12. 16:13

Muhari Eszter: Elégedett vagyok, de az arany mindig szebben csillog +videó

Tatabánya friss bronzérmes párbajtőrözője videóban üzent a szurkolóknak és mesélt a Barcelonában rendezett világkupáról.

Kemma.hu

Nehéz út vezetett Muhari Eszternek a dobogóig

Forrás: Hunfencing.hu

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, fantasztikus menetelés végén a tatabányai Muhari Eszter bronzérmes lett a hétvégén Barcelonában rendezett vívó Világkupa-versenyen. A párbajtőröző a verseny után a Tatabányai Sport Club Facebook-oldalán videóüzenetben értékelte a viadalon nyújtott teljesítményét. Muhari Eszter a videóban megköszönte mindenkinek a szurkolást, az edzőinek a felkészítést és a Tatabányai Sport Clubnak a támogatást.

— Ma egy nagyon hosszú napon vagyok túl, hiszen több kiváló vívóval is vívtam a nap során, köztük három világbajnokkal — mutatott rá a fiatal párbajtőröző, hogy mennyire nehéz út vezetett a dobogóig.

A legjobb 16 közé kerülésért vívott csatában ráadásul nem csak egy korább világbajnok volt az ellenfél, hanem a világbajnoki címvédő, Marie-Florence Candassamy, aki 2023-ban Milánóban ült fel a trónra. A tatabányai vívó a videóban elődöntős ellenfelét külön kiemelte: a dél-koreai Szong Sze Ra 2022-ben volt egyéniben és csapatban is világbajnok, aki végül megakadályozta Muhari döntőbe jutását.

— Összességében elégedett vagyok a mai teljesítményemmel, azonban egy nagyon kicsi hiányérzet maradt bennem az elődöntő miatt, hiszen az arany mindig szebben csillog — értékelte a barcelonai versenyt.

A Tatabányai SC sportolója összességében elégedett és már nagyon várja a következő versenyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában