Sportünnep

2024.02.03. 21:34

Most is Bajos és Pekler lett Komáromban az Év sportolója

Az idén is a világ legjobbjaihoz tartozó két sportlövő Bajos Gitta és Pekler Zalán lett az Év sportolója Komáromban - derült ki szombaton este a Monostori erődben rendezett sportünnepen.

Körtvélyfáy Dina

A komáromi sportünnepen díjazott sportolók

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A gálán rengeteg díj talált gazdára. Az Év sportolója díjak mellett volt még okuk örömre az Erődök Városa Sportlövő Egyesület tagjainak és vezetőinek, ugyanis az Év edzője díjat Miskolczi Julianna, Bajos és Pekler felkészítője érdemelte ki.

Az Év csapata a Szőnyi Palánkdöngetők Köre (SZPK) OB I.-es floorballcsapata lett.

A legjobb csapatjátékosának járó elismerést a hölgyeknél Temes Bernadett, az NB I. B-s Komáromi VSE 28-szoros válogatott irányító-átlövője, a férfiaknál Pfneiszli Péter, az SZPK floorballozója érdemelte ki.

A rendezvényen díjazták a tavalyi esztendő legjobb junior korú sportolóit, a Jó tanuló-jó sportolókat, az év testnevelőit.

A sportünnepen mások mellett részt vett Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Csampa Zsolt, Belügyminisztérium helyettes államtitkára, a Magyar Vívó Szövetség elnöke, Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke, Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és dr. Molnár Attila polgármester is.

A gáláról, a további díjazottakról vasárnap számolunk be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában