Davis-kupa

2024.02.02. 15:11

Magyar teniszbajnok köszöntötte a Davis-kupa játékosait

Szikszay András "Csonti" köszönthette a Davis-kupára érkezett magyar válogatottat, akik a Tatabányai Multifunkcionális Csarnokban nézhetnek szembe a német teniszezőkkel pénteken és szombaton.

Zetovics Márió

Szikszay András "Csonti" köszöntötte a magyar csapatot a Davis-kupán

Forrás: huntennis.hu

Szikszay András tizenkilencszeres magyar bajnok, huszonhat alkalommal szerepelt a Davis-kupa csapatban. Az 1960-as években a nagy nemzetközi versenyek állandó szereplője volt, ezt követően 33 évig edzősködött. A lelkemre köti, hogy szerepeljen a róla szóló írásban: feleségével hetente kétszer bridzs klubba járnak, illetve mindkét veszprémi színházba van bérletük. Öt unokájuk van, három lány egy fiú Rékánál, egy leány Attilánál. Ma már mindketten balatonalmádinak érzik magukat és András többször is elmondta: végtelenül boldog.

Most ő köszönthette a magyar csapatot és elképesztő erővel, szurkolásra biztatta a hazai közönséget. Azt is elárulta honnan ereded a beceneve, elmondása szerint tenisz karriere során olyan vékony volt, hogy befújt a csontjai közé a szél. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában