Röplabda

2024.02.06. 21:41

Felemás mérleggel zártak az utánpótlásos lányok

Kemma.hu

Felemásan teljesített a TRSE utánpótlás csapata

Forrás: Tatabányai Röplabda Sport Egyesület/Facebook

TRSE – UNI Győr-SZESE „A” 2:3 (16:25, 25:23, 25:17, 16:25, 12:15)
KASI U20 – TRSE 1:3 (20:25, 25:21, 23:25, 20:25)

Röplabda A minap több mérkőzésen is játszottak a TRSE U20-as lányai. A két mérkőzésből álló meccsnapon a Győr és a Kaposvár ellen néztek szembe. A nap első mérkőzése az UNI Győr-SZESE ellen nem úgy sikerült, ahogyan a vezetőedző Bódis Attila elképzelte. A második csatában a KASI ellen már tudtak bizonyítani a vármegyei lányok, egy rendkívül szoros mérkőzésen tudta végül legyőzni a Tatabánya a Kaposvárt. A napot így felemás mérleggel zárták a tatabányai röplabdások. 

– Tízen vagyunk úgy, hogy két kezdő játékos nem teljesen egészséges. Dicséret illeti a lányokat, hiszen voltak olyanok, akik beugrottak más posztra és mindketten becsülettel helyt álltak. Szerintem a Kaposvár nem azt nyújtotta ma, amit tud, a Győr pedig tudása fölött teljesített. Két játékosomnak is megköszöntem ma, hogy sérülten és betegen is pályára léptek, itt voltak velünk. Csapatként dolgoztak megint a lányok, én pedig nagyon büszke vagyok rájuk – tette hozzá a vezetőedző és megköszönte a csapat tagjainak a kitartó munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában