Ökölvívás

2024.01.30. 07:00

Videó: ismét hatalmas pofonokkal kezdte az évet a tatabányai bokszfenomén, Oláh Levi

A tatabányai ökölvívás kiemelkedő alakja, Oláh Levi ismét megmutatta, hogy vasból van az ökle.

Kemma.hu

Egészen elképesztő évet tudhat maga mögött Oláh Levente, a Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztályának kiválósága. Ahogy arról korábban beszámoltunk, december közepén 100. Papp László magyar bajnokságon a 60 kilogrammos súlycsoportban ő állhatott a dobogó legfelső fokára. Nem csak felnőtt magyar bajnok lett, de a legharcosabb versenyzőnek járó különdíjat is bezsebelte.

A Tatabányai Sport Club közösségi oldalán számolt be arról, hogy a hétvégén kétszer is ringbe szállt Oláh Levente. Bemutató mérkőzés kereti között lépett szorítóba a Kóczián Kupán a székesfehérvári Major Milánnal szemben, aki ellen egyhangú pontozással győzött. Levi ezt követően sem állt le, robogott tovább és Oroszlányban is bizonyított. A Dányi Zoltán Emlékversenyen a helyi Pál Martinnal mérkőzött meg, aki ellen döntő fölénnyel bizonyult jobbnak. 

Ezen a versenyen nem csak Levi, hanem a TSC 9 fiatalja is részt vett úgynevezett minimumvizsgán. A fiatal ökölvívók névsora: Nagy Ruben, Tóth Anna, Lakatos József, Radics Carlo, Rekettyei Dávid, Farkas Rajmund, Juhász Attila, Bihari Joel és Lakatos Brendon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában