Darts

2024.01.31. 08:00

Újoncként ért fel a csúcsra Szilágyi Dániel a táti dartsversenyen

Szilágyi Dániel, a Főnix Darts Klub – DG Tát SE egyik új tagja nyerte meg az idei év első, táti amatőr darts versenyét, melyet a klub január 27-én rendezett meg a Táti Kultúrházban.

Kemma.hu

A képen balról jobbra: Takács Imre, Szilágyi Dániel, Rácz Dávid, Jancsó Dániel

Forrás: Főnix Darts Klub – DG Tát SE

A beszámoló szerint a megmérettetés remek hangulatban telt el, szoros párharcokat láthattak az érdeklődők. Azt írják, hogy Szilágyi Dániel a lelkesedésének és a játék iránti alázatának köszönhetően nyerte meg a tornát. Mögötte Rácz Dávid végzett a második helyen, Takács Imre pedig harmadik lett. A legnagyobb kiszálló Jancsó Dániel nevéhez fűződik, a legtöbb 180-ast pedig Karácson László dobta. A versenyen átadták a nemrég alapított Szárnyaló Főnix Díjat, amit a legjobb eredményt elérő táti Főnixes játékos érdemelhet ki. A különdíja a tornagyőztes Szilágyi Dánielhez került.

Szilágyi Péter, a 2021-ben tizenkét fő közreműködésével újjáalakult klub menedzsere elmondta, hogy a táti darts verseny különlegessége, hogy a nagy dartsos, televízióban is közvetített megmérettetésekhez hasonlóan a kultúrházban is zenére vonultak be a játékosok. Sőt kivetítőn írták az eredményeket, de volt számoló és speaker, azaz kommentátor is a döntőben. A kupán egyébként összesen 27 fő állt a táblák elé, akik a visszajelzések szerint elégedettek voltak a szervezéssel és a hangulattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában