Labdarúgás

2024.01.24. 15:00

Teremtornán jutott döntőbe a Naszály csapata

A Naszály SE remekül teljesít a Megyei Futsal Bajnokságon, a csapat jelenleg a tabella negyedik helyén áll.

Zetovics Márió

 Naszály SE felnőtt csapata Ácson szerepelt a Megyei Futsal Bajnokság 2. fordulójában. A fiúknak a közelmúltbeli, Ácsi Kinizsi SC-től elszenvedett vereség után minden mérkőzésen kötelező volt a 3 pont megszerzése. Ezzel a mentalitással is léptek pályára. Az első mérkőzésen nagyon gyorsan 4 gólos előnyt szedtek össze a fiúk, ezek után csak az volt a kérdés, hogy mennyivel sikerül javítani a gólarányunkat. 10-3-as győzelemmel kezdték a tornát a Héregi csapat ellen - ahogyan a csapat közösségi oldalán is olvasható. 

Egy kis pihenő után következett a mindent eldöntő mérkőzés a tavalyi bajnok, Ete SE ellen. A továbbjutásért nyernie kellett a hazai csapatnak. Az első percben megszerezték a vezetést, majd 10 perccel később meg is duplázták azt. Azonban az etei csapat sem adta fel, a 32. perceben már ők vezettek egy góllal, fordult a kocka. 8 perccel a vége előtt a naszályiaknak futni kellett az eredmény után.

Ekkor előhúztak a tarsolyból egy – a felkészülés alatt begyakorolt – taktikai elemet. Lecserélték a kapusukat, helyére egy mezőnyjátékos lépett pályára, így létszámfölényben támadtak, „vészkapussal”. Ezzel sikerült megzavarni az eteieket. 3 perc alatt sikerült megfordítani az eredményt. Így egy fordulatos, izgalmas mérkőzésen sikerült kiharcolni a továbbjutást a csapatnak. Mint írták, folytatás a döntőben, január 28.-án az újonnan épült sportcsarnokban Dadon. 

Az utánpótlás csapat is remekül teljesít. Vasárnap az U9-es csapat is rész vett egy teremtornán Tatán. Az edzők beszámolói alapján igazi csapatként együttműködve küzdöttek a fiúk-lányok. 

Az utánpótlás eredményei 
Kocs KSE 0 – 0 Naszály SE
Naszály SE 3 – 1 Vértestolnai TE
Dunaalmás 1 – 12 Naszály SE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában