Pekler Zalán

2024.01.14. 06:24

Kisfilm készült a komáromi olimpikon egy napjáról

Az EVSE - komáromi sportlövők oldalán jelent meg az az információ, hogy a klub versenyzőjéről, Pekler Zalánról kisfilm készült.

Körtvélyfáy Dina

Pekler Zalán budapesti otthonában

Pekler Zalán karrierje legfényesebb évét tudhatta maga mögött. Világkupákat nyert, megnyerte a világkupa-döntőt is, és a nyári wroclawi Európa Játékokokon bebiztosította helyét az idei párizsi olimpiára. Utóbbi megméretésen nem mellesleg hat versenyszámból megnyert.

A nyilvános videómegosztó webhelyre felkerült filmben a komáromi klasszis sok más mellett bemutatja budapesti otthonát, láthatjuk munkahelyén, a Magyar Sportlövők Szövetségében. A stáb elkísért edzésre is, illetve a nézők azt is megtudhatják, hogy szenvedélyes focikártya gyűjtő, illetve kutyájával, Csülökkel is szívesen tölti idejét. Megtudhatjuk még tőle azt is, hogy használhatják-e a sportlövők az úgynevezett célzóvizes módszert. A kisfilm január eleje óta látható a videómegosztó oldalon, eddig csaknem 12 ezren tekintették meg.

A nyári párizsi olimpiára készülő Pekler vasárnap Szlovéniában áll lőállásba, és február végén ott lesz a győri légfegyveres Európa-bajnokságon is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában