Asztalitenisz

2023.11.23. 09:58

Továbbra is hibátlan a TAC

Vármegyénk öt NB-s csapatából négy győzelemmel zárta a hétvégét.

Kun Attila

Asztalitenisz: TABAK-Esztergom

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A másodosztályú csapatbajnokság Nyugati csoportjában a listavezető, az összes eddigi mérkőzését megnyerő TAC I. kiütéses győzelmet aratott a Sopron ellen, a tataiak mindössze egy egyéni mérkőzést veszítettek. Bak Imre, Béres Szabolcs és Daru Zsolt az összes meccsét megnyerte. A harmadik vonal Északnyugati csoportjában rangadót játszott a tataiak a forduló előtt ugyancsak listavezető második csapata, amely a hozzá hasonlóan eddig százszázalékos Győri EVSK II. vendége volt. A TAC II. a három egyéni mérkőzést nyerő Simon Ferenc jó játéka ellenére vereséget szenvedett, így elveszítette hibátlan mérlegét és a második helyre esett vissza. 

A negyedik helyen álló Esztergom szoros meccset nyert Zalaegerszegen, a vendégcsapatban Váli Zsolt mindössze egy egyéni mérkőzést veszített.  Az NB III. Közép-dunántúli csoportjában listavezető Vértesszőlős simán nyert a Zsámbék ellen. A szőlősieknél Illés Roland szettveszteség nélkül hozta az összes mérkőzését, míg Szakál Béla mind a négy egyéni meccsét behúzta. A harmadik helyezett Dág is nyert Veszprémben, Szikora Bence az összes egyéni mérkőzését megnyerte, Szikora Márton pedig csak egy egyénit veszített el.

NB I., Nyugati csoport, férfi, 6. forduló
Tatai AC I.–Turris SE Sopron I. 13–1
A tatai győzelmek: Bak Imre, Béres Szabolcs és Daru Zsolt 3-3, Epinger Márton 2, a Bak Imre-Daru Zsolt és a Béres Szabolcs-Epinger Márton párosok.

NB II., Északnyugati csoport, vegyes, 6. forduló
Evo ASE I.–Esztergomi ASE 8-10
Az esztergomi győzelmek: Petkovics Barnabás és Váli Zsolt 3-3, Szklenár Máté 2, Horváth Ákos 1, a Horváth Ákos-Váli Zsolt páros.
Győri EVSK II.–Tatai AC II. 13–5
A tatai győzelmek: Simon Ferenc 3, Pattantyús Petra és Nagy Balázs 1-1.

NB III., Közép-dunántúli csoport, vegyes, 8. forduló
Vértesszőlősi SE–Zsámbéki SBE 14-4
A vértesszőlősi győzelmek: Illés Roland és Szakál Béla 4-4, Kaposi Péter 3, Saláta Ferenc 2, az Illés Roland Saláta Ferenc páros.
Veszprémi ESC II.–Dág KSE 5-13
A dági győzelmek: Szikora Bence 4, Szikora Kristóf és Szikora Márton 3-3, Jókai Csongor 2, a Jókai Csongor-Szikora Márton páros. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában