Vízilabda

2023.11.25. 04:00

Tizenöt gólt kapott a Tatabánya

Kiderült, hányadik helyen zárta az őszi szezont a csapat.

Petrik József

A kilencedik helyen tanyázik a csapat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Vízilabda OB I., női, 9. forduló
Tatabánya Women Water Polo – III. kerületi TVE 6-15 (2-4, 2-3, 1-4, 1-4)
Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Fodor R., Tordai G.
Tatabánya WWP: Kovács D. – Zantleitner H. 1, Zantleitner N. 1, Zink 1, Orbán 1, Németh V., Kovács J. Csere: Nagy J. 1, Kurucz 1, Rend, Perjési, Donauer, Lengyel D. Edző: Zantleitner Krisztina.
Kihasznált emberelőny: 9/1, illetve 7/3.
Gól ötméteresből: 1/1, illetve 4/3.
Kipontozódott: Kovács J., illetve Huszti.

Az esélyesebb együttes nyerte a találkozót, ami azonban alakulhatott volna szorosabban is. Ám kritikus helyzetekben a hazaiak többnyire kifogásolható döntéseket hoztak, addig a fővárosiak inkább jókat… Ennek az lett a következménye, hogy a találkozó derekától egyre nagyobb lett a különbség a két együttes között. A budapesti gárda rutinosabb pólósai – alapvetően – lerendezték a mérkőzést, míg a vendéglátók továbbra sem találták a III. kerület gólerős játékának az ellenszerét, illetve a felzárkózási lehetőségeket rendre elpuskázták…

Zantleitner Krisztina: - Nagyon nehéz dolgunk van, mivel csapatunk fele nem Tatabányán edz, így néhány vízilabdázómat csak a mérkőzéseken látom. Ám ennek ellenére még játszhatnának jobban, fegyelmezettebben, mert amit ezen a meccsen mutattak az, katasztrófa.

Mivel a Zantleitner Krisztina tanítványainak legnagyobb ellenlábasa a Győr legyőzte a szentesi alakulatot, így a Tatabánya a 10. helyen zárta az őszi pontvadászatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában