Európa-bajnoki selejtező

2023.10.16. 20:03

A tardosiakon nem fog múlni az Eb, már ott vannak Litvániában +videó

A drukkerek Litvániában sem hagyják magára a magyar válogatottat.

Kemma.hu

A lelkes baráti társaság Litvániába is követte a válogatottat

Forrás: Beküldött

Ahogy 2021-ben Münchenben, úgy most sem hagyta magára a magyar válogatottat a tardosi, vértestolnai, tatabányai drukkerekből álló baráti társaság. Mint megtudtuk, a csapat vasárnap vágott neki az útnak. Előbb Bécsből, repülővel, majd Vilniusból busszal Kaunasba. A meccstől pedig mi mást várnának, mint hogy egyenes ágon kijusson az Európa-bajnokságra Magyarország. Ehhez mindössze győzni kell. 

Recsák Barnától, a társaság egyik tagjától megtudtuk, hogy a hangulat már ma reggel remek volt, és a tervek szerint a magyar drukkerekkel közösen vonulnak majd a kaunasi stadionba kedden. Van már tapasztalatuk, hogy milyen is külföldre is követni a válogatottat, ugyanis 2016-ban is végigkísérték a gárdát. Ott voltak Bordeux-ban, Lyonban, Tolouse-ban és természetesen Marsielle-ben is, amikor az magyar város lett a drukkereknek hála.

A tardos, vértestolnai, tatabányai társaságot a Nemzeti Sport is elcsípte egyébként a vilniusi vasútállomáson, ahogy az videójukban látható: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában