Tisztes helytállás

2023.09.12. 15:30

Negyedik helyezést ért el a Wolfflock-Kárpáti Dental alakulata

Esztergomi és környékbeli focisták szerepeltek Csobánkán.

Kemma.hu

Negyedik helyet szerezte meg a Wolfflock-Kárpáti Dental néven induló alakulat a közelmúltban a Pest vármegyében megrendezett IV. Csobánkai Kispályás Labdarúgó Tornán. Az előző években a kupára akár 8-10 csapat is jelentkezett, most mindössze öt gárda szállt harcba a trófeáért. 

Az esztergomi és a környékbeli településekről származó játékosokkal felálló Wolfflock-Kárpáti Dental a korábbi években kétszer is bronzérmet szerzett, ezúttal a negyedik helyen zárt. Ellenfelei közül az aranyérmes Stájer, az ezüstérmes 26-os körzet, illetve a harmadikként végzett Minden mindegy ellen vereséget szenvedett, de a Bontott tégla nevű ellenfelét 6:4-re múlta felül. 

A negyedik hely mellett a hálóőrük, Tóth Tibor a „Legjobb kapus” díjat vehette át. A kupát szervező Csobánka Sportegyesület a közösségi oldalán azt írja, hogy rekordszámú nevezés mellett négy gyermekcsapat is összecsapott egymással, a jó hangulatú délután során három pályán egy időben rúgták a bőrt a külön kategóriákban szereplő fiatalok és a felnőttek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában