Példakép

2023.07.29. 15:27

Videó, amitől elolvadsz: tatabányai vívó kisfiú kapta Siklósi Geri kesztyűjét Milánóban

Gál Vargadi Bálint valószínűleg úgy jön majd haza Tatabányára, hogy biztos benne, csodák márpedig vannak. A kisfiúnak ugyanis hatalmas élményben lehetett része a milánói vívó világbajnokságon. Zavarba is jött örömében, de nézd meg, mit csinál az ajándékkal.

Kemma.hu

Te vagy a példaképem!

– hangzik el abban a szívet melengető videóban, amit nemrégiben töltött fel közösségi oldalára a Tatabányai Sport Club. A mondat a klub ifjú vívójától, Gál Vargadi Bálinttól származik, aki a milánói vívó világbajnokságon végigszurkolta az egész napot, amelynek megkoronázásaként igazán motiváló ajándék ütötte a markát.

Bálint ugyanis megkapta Siklósi Gergely olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok párbajtőrvívó aláírt vívókesztyűjét. Mint az a felvételen is látható, a kisfiú kicsit zavarba jött, de nagyon örült a példaképétől kapott ereklyének, amit aztán úgy ölelt magához, hogy mi többedik nézésre is elolvadunk tőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában