Aranyak a kézben

2023.07.02. 07:57

Tanulj fotózkodni Pekler Zalántól: így kell pózolni négy arannyal és sárkánnyal

A komáromi sportlövő, Pekler Zalán arca csak úgy ragyogott a boldogságtól. Meg a négy aranytól.

Kemma.hu

Nem akármilyen menetelést mutatott be a komáromi sportlövő, Pekler Zalán a krakkóri Európa Játékokon. Mint arról beszámoltunk, először Mészáros Eszterrel vegyes csapatban, a 10 méter légpuskában szerzett aranyat (amely a piros-fehér-zöld küldöttség első medalionja is volt), aztán Péni Istvánnal és Hammerl Somával, szintén csapatban légpuskában is aranyat szerzett. Ezzel azonban még messze nem volt vége az éremgyűjtésnek. 

A komáromi sportlövő a férfi kisöbű szabadpuska összetett számában a harmadik arany mellé olimpiai kvótát is szerzett. Majd következett a a kisöbű szabadpuska összetett szám a férfi csapatnak. Az Erődök Városa Sportlövő Egyesület versenyzője szintén Péni Istvánnal és Hammerl Somával itt sem talált legyőzőre. 

Pekler Zalán európa játékok négy arany
Keveseknek adataik meg, hogy ilyen képet készítsenek róluk, de Pekler Zalán közéjük tartozik
Forrás: European Games Kraków-Małopolska 2023/Facebook

Az Európa Játékok a Facebook-oldalán fotós összeállítást is közölt a minap a bajnokokról, pontosabban azok egy részéről. Ott szúrtuk ki Zalánt, aki valljuk be, tökéletesen tud pózolni embernagyságú kabalával (egészen pontosan az EJ egyik kabalfigurájával, a sárkány Krakusekkel) és négy arannyal. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában