Pekler Zalán

2023.06.24. 20:30

Videón, ahogy Komárom büszkeségével behúzzuk a második sportlövő aranyat az Európa Játékokon

A Hammerl Soma, a komáromi Pekler Zalán, valamint Péni István összeállítású magyar férfi légpuskás csapat aranyérmet nyert szombaton az Európa Játékok Wroclawban zajló sportlövő versenyén.

Kemma.hu

Öröm a második sportlövő arany után az Európa Játékokon

Forrás: Komárom Város Facebook-oldala/Horváth Zsolt

Ahogy arról beszámoltunk, Pekler Zalán és Péni István, Hammerl Somával kiegészülve 16-2-es győzelmet aratott és megszerezte a második sportlövő aranyat az Európa Játékokon. A csütörtöki versenynapon Pekler Mészáros Eszterrel nyerte meg a légpuska vegyescsapat számát.

− Örülünk a győzelemnek, ami igazi csapatmunka volt − nyilatkozta az MTI-nek Pekler Zalán. − Ma nekem is jól ment, már az elején éreztem, hogy a napi formám nagyon jó. Mostantól a holnapi összetett versenyre készülök. 

A szombati versenynap másik vármegyei vonatkozású híre, hogy a szintén komáromi Bajos Gitta, valamint Dénes Eszter, Mészáros Eszter összeállítású női légpuskás csapatra várt a bronzmérkőzés is, a lengyelek ellen. Itt sajnos veszítettek, így a negyedik helyen zártak.

Az aranyos fiúkról a KomSport Facebook-csoportban több képet is megosztottak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában