Siker

2023.05.13. 14:00

Már első felnőtt versenyén nem talált legyőzőre a tehetséges tatai kajakos

Hidvégi Hunor egyesben ezer méteren diadalmaskodott Szegeden.

Kemma.hu

Egyesben ezer méteren nem talált legyőzőre Hidvégi Hunor

Forrás: Facebook/Tatai Hódy Sport Egyesület

A Tatai Hódy Sport Egyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy az elmúlt hétvégén az ifjúságiak és az U23-asok Szegeden mérettették meg magukat, ahol szép tatai sikereknek is örülni lehetett. 

Mint írták, a teljes hazai élmezőnyt felmutató versenyen Hidvégi Zalán egyes hajóban 1000 méteren 4. helyezést, 500 méteren 3. helyezést ért el. Bolehradsky Barnabás 500 méteren egyesben az előfutamból továbbjutott a középfutamba, a döntőbe viszont nem sikerült bekerülnie. 

Hidvégi Hunor első versenyén van túl a felnőtt, illetve az U23-as mezőnyben. Egyesben 1000 méteren 1. helyen végzett, ami akkor is kiváló eredmény, ha ebben a versenyszámban a szegedi világkupára készülő olimpiai érmeseink nem álltak rajthoz. 500 méteren U23-as válogatón nagy csatában második helyen ért célba.  A következő válogatót, ami egyben az ifik 2. válogatója is lesz 6 hét múlva rendezik meg, szintén Szegeden.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában